MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Jak przeniosłem błogo do innego miejsca w eq to zmieniło się w amu leczenia !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sprzedałem graczowi Matrixiu amulet leczenia po czym przestawiłem błogo na miejsce amuletu i natychmiastowo zmieniło się w taki sam amulet leczenia co właśnie sprzedałem. Proszę o zwrot Błogosławieństwa Różdżki Fenixa i zabranie skopiowanego
amuletu leczenia
AtomowyKocur

Screena z posiadanym błogosławieństwem nie posiadam, jednak duża częsć gracz z serwera potwierdzi to, że je posiadałem. Nie wiem czy screen ekwipunku z amuletem się przyda ale go wstawię.
Pieniędzy posiadam prawie 500k ponieważ wczoraj lub przed wczoraj zakupiłem 1kk.
Z tego co słyszałem od graczy tego serwera to już nie pierwszy przypadek zniknięcia/zmiany w coś innego itemu.
"Większość serwera" to nie są odpowiednie dowody. Świadków można przekupić, więc ja bez screena czy filmu raczej na za dużo bym nie liczył.
a nie mówiłem że blogo znika? Witaj w klubie
Dobrze by było jakby banan popatrzał w pluginach bo 1 raz może się zdarzyć ale 2 Sad
"Administracja nie odpowiada za stracone itemy podczas gry" więc unlucky
Nie ma czegoś takiego jak „znika samo” nic nigdy nie znikło i nie zniknie. Inna sprawa gdy przyczyna jest jakaś komenda crash czy funkcja. Januszy którzy wyrzucili swoje przedmioty przez Q i utracili tez na forum nie brakowało. Zgłoszenia tego tupu nigdy nie były i nie beda rozpatrywane pozytywnie. Przedmiot mogłeś nieumyślnie wyrzucić, samo z siebie nic nikomu nie zginie.

Jesli uważasz ze znalazłeś Buga nagraj go i wyślij film na pw, na tej podstawie będziesz mógł uzyskać stratę a nawet otrzymać nagrodę za zgłoszenie bledu.

Puste „znikło mi” w tej sytuacji nie pomoże i myśle ze jest to zrozumiałe.
Przekierowanie