MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Fontanna Życia - Regeneracja dla Każdego!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,

wprowadziłem wam spore ułatwienie na expowiskach które sprawi że nie będziecie tak często padać (szczególnie na wyższych levelach) mowa tu o fontannie życia która pozwoli Wam za 100 punktów energii zregenerować w pełni siły witalne!

[Obrazek: image.php?di=VNYR]

Ukazana powyżej fontanna znajduje się na wszystkich expowiskach od poziomu 0 do 70 oraz expowiskach VIP.
#ajronowazniwiarka Big Grin Miło zobaczyć kolejny wytwór z beta testów w praktycznym użyciu Smile
super pomysły oby tak dalej Smile
Mi się podoba Smile
Tylko na expowisku 0 śmierć jest prawie niemożliwa
Mi się nie podoba jedna rzecz w tej fontannie - nikłość praktycznego użycia. Co mam na myśli? Aby móc użyć fontanny należy aktualnie posiadać 100 many. A co z nowymi graczami? przecież ŻADEN nowy gracz nie ma takiej ilości many, nawet mag. Moim zdaniem fontanna powinna na pierwszym expowisku kosztować 5 many i co każde expowisko w górę koszt użycia wzrastałby o 5 many (na przykłąd na expowisku 60 użycie kosztowałoby 65 many itd.).
(09-April-2018 23:15:07)Dorian1998 napisał(a): [ -> ]Mi się nie podoba jedna rzecz w tej fontannie - nikłość praktycznego użycia. Co mam na myśli? Aby móc użyć fontanny należy aktualnie posiadać 100 many. A co z nowymi graczami? przecież ŻADEN nowy gracz nie ma takiej ilości many, nawet mag. Moim zdaniem fontanna powinna na pierwszym expowisku kosztować 5 many i co każde expowisko w górę koszt użycia wzrastałby o 5 many (na przykłąd na expowisku 60 użycie kosztowałoby 65 many itd.).

Nowi gracze fontanny nie potrzebują. Na 15 lvlu uzbieranie 50 punktów inteligencji (czyli 100 many) w przedmiotach nie jest trudne.
Przekierowanie