MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: ADAM88888
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ bardzo lubię grę na waszym serwerze, ale też uważam że zostałem nie słusznie zbanowanym, ponieważ osoba z którą mialem niby "sojusz" była ze mną razem w teamie dlatego dalem dla niego itemy, i nie wiedziałem ze to jest cheater, a bana dostalem na trybie Wojownicy Dusz.
Treść Bana: sojusz z cheaterem
Osoba banująca: McTrawaPl
Serwer: Mineserwer.pl
Jeżeli twoja wersja jest prawdziwa to szczerze nie wiem za co dostales bana. Nie wiedzialem ze od teraz banuje sie osoby które dają itemy osobom z teamu.
e tam najwyzej doda sie wpis do regulaminu.
No wlasnie też nie wiem, ale dostalem bana "za sojusz z cheaterem" choć dalem mu tylko itemy a byl w moim teamie
Sojusz czyli wspieranie swoje sprzymierzeńca np. dawanie itemów jak to było w tym przypadku. Gdy byłem na /v oglądałem ciebie i tego cheatera wtedy kiedy dawałeś mu itemy było widać, że ma cheaty m.in używał speeda hacka, kill aury, anty knocka więc nie kłam, że nie wiedziałeś o tym. Prośbę o UB odrzucam.
PS. To był 3 dniowy ban abyś zapamiętał to sobie.
A tak jak pytali to za "sojusz z Cheateram" dokładniej współpracę z nim, od dawna jest ban.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie