Witam Piszę ten post by Zapytać się was Na co Najlepiej Zbierac?
1.Mlot Thora
2.Czerwony Smok
3.Herobrine
4.Tytan <Zapomniałem go dodać do Ankiety więc jeśli na niego głosujecie to poprostu napiszcie posta}
Moim zdaniem młot, gdyż na szale po strzale błyskawicami może zrobić masakryczne combo, jeśli dużo potworów jest w jednym miejscu, np. świątynia.
Kup Herobrine widziałem itemy jakie masz na WvsP i ze względu, że ma ostrze zbawienia i miecz pioruna to najlepszą opcją będzie jednak kupienie drugiego nowego bossa jakim będzie Herobrine PS. Pamiętaj, że wejdzie nowy boss Tytan

@up Zapomniałem dodać tytana do ankiety

Witajcie. Mam aktualnie na Koncie 31.500$ I Postanowiłem że Ten wybór ktory został wybrany przez wiekszość Zakupie. Ankieta Bedzie trwala do 17:30 dnia 10.04.2018 . Serdecznie Dziękuję Tym którzy oddali swój Głos w Ankiecie !
Jesli o 17:30 2 Wybory beda maily tyle samo glosow wylosuje 1 z nich. lub poczekam az ktos zaglosuje inaczej {moj wybor}
================================================================================
Prosze o nie głosowanie w Ankiecie. Musze wybrac sam czy Hero czy Mlot Z uwagi na to że oba otrzymaly tyle samo Głosów.
Prosze administracje o Zamkniecie Wątku.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!