MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Niesłuszny Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:BogatyJasiu
Jesteś recydywistą?:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Zaczelo się to tak ze napisałem na czacie ze ide na z/w.Dlatego wiec odeszlem od komputera i poszedłem do salonu no po prostu odeszlem od komputera na chwile.Kiedy wracam patrze i widze ze mam 1 min do przyznania się podania skype itp.Jako ze skype zadko używam nie mam go skonfigurowanego.Dlatego wiec nie zdazylem i dostałem bana.Mozna sprawdzić w logach ze napisałem zw i się nie ruszałem.Gadalem o tym na tsie,i kazali mi to napisac tutaj.Dodam ze nie używam wspomagaczy.
Treść Bana:Brak Współpracy
Osoba banująca:Unitim
Serwer:minefox.pl

NAPISALISCIE MI OSTATNIO ZE MAM SIE ODWOLAC DO 2 TYGODNI ODRAZU PO DOSTANIU BANA POSZEDLEM NA FORUM I POGADALEM TAM MIALEM POCZEKAC NA UNITIMA.JEDNAK DOSTALEM NIE SZCZESCLIWEGO WYPADKU I NIE MIALEM DOSTEPU DO KOMPUTERA.NA TS LUDZIE MOGA POTWIERDZIC
1. UniTim nie jest już w moderacji MineFoxa.
2. Przysługuje ci jedno odwołanie się.
Cytat:9.Użytkownik ma prawo do odwołania się od blokady nałożonej na jego konto w przeciągu do 7 dni od momentu nałożenia blokady poprzez odwołanie się w temacie na forum.
3.
Tak jak jest w regulaminie, możesz zostać sprawdzony w dowolnym momencie, zawsze możesz poprosić o dodatkowy czas.
Cytat:10.Administracja ma prawo kontrolowania gry na serwerze, a w szczególności pilnowania przestrzegania wszelkich punktów regulaminu.
4.To, że miałeś karę na komputer to niestety jest tylko twój problem.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie