31-March-2018, 22:25:48
Pomożecie odzyskać konto nick: wiko14
Email podawałem przy rejstracji ale zapomniałem
konta premium nie mam
w ostatnich 3 miesiącach nie kupowałem żadnej usługi
Jesteście w stanie jakoś pomóc prosze bo miałem 4 boskie i 5 klas na wojownicy dusz to jest około 100zł
prosze bardzo. Opowiem jak straciłem konto :
Chciałem wprowadzić email do konta nie pamiętam co wpisałem chyba wpisałem email add email i powtórzyłem a pózniej wpisłem email recovery email a najgorsze jest to że email był znieznany przeze mnie i myślałem że trzeba podać jaki kolwiek i wpisałem jaki kolwiek i od chyba 7-8 miesięcy nie mam konto.
Nie dawajcie wątku jak odzyskać konto to Ci pomorze bo podałem na górze informacje dotyczące tego.
Prosze bardzo o pomoc albo zwrot pieniędzy !
Pisałem wiele wątków na ten temat ale nie pomogliście !
PROSZE O FAST ODPOWIEDZ!
Email podawałem przy rejstracji ale zapomniałem
konta premium nie mam
w ostatnich 3 miesiącach nie kupowałem żadnej usługi
Jesteście w stanie jakoś pomóc prosze bo miałem 4 boskie i 5 klas na wojownicy dusz to jest około 100zł
prosze bardzo. Opowiem jak straciłem konto :
Chciałem wprowadzić email do konta nie pamiętam co wpisałem chyba wpisałem email add email i powtórzyłem a pózniej wpisłem email recovery email a najgorsze jest to że email był znieznany przeze mnie i myślałem że trzeba podać jaki kolwiek i wpisałem jaki kolwiek i od chyba 7-8 miesięcy nie mam konto.
Nie dawajcie wątku jak odzyskać konto to Ci pomorze bo podałem na górze informacje dotyczące tego.
Prosze bardzo o pomoc albo zwrot pieniędzy !
Pisałem wiele wątków na ten temat ale nie pomogliście !
PROSZE O FAST ODPOWIEDZ!