MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Podgląd wątku podczas pisania go.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć

Wiele osób na forum robi np. poradniki, itp. rzeczy. i często nie ogarniają lub nie mogą się połapać w plątaninie MyCode.

Dlatego moją propozycją jest wprowadzenie takiej rzeczy, że widzimy jak wątek wygląda już podczas pisania go (czyli widzimy jak on wizualnie wygląda). Podobnie jest na Forum McSurvi.

Dodatkowo mamy opcję sprawdzenia jak wygląda wątek pisemnie czyli jak wygląda z elementami MyCode oraz wizualnie, czyli jak ogólnie on wygląda.

Moim zdaniem przydałaby się taka opcja, gdyż jest to ułatwienie na forum podczas pisania postów i wątków.

Zapraszam do oceniania tego pomysłu ^^
Jestem na tak ! Nie trzeba będzie ciągle klikać podgląd po każdej zmianie Smile
@up Dokładnie :3. Czekam na wypowiedź Administracji Głównej. (Kampienie na Kalisa ^^)
Aż tyle życia zajmuję ci jedno kliknięcie "podgląd" ?

Nie widzę tutaj większego sensu skoro i tak wiele rzeczy na forum jak i na serwerze trzeba jeszcze naprawić.
Jestem za! Mam nadzieję, że to wprowadzą.
Wydaje mi sie ze nie zostanie to wprowadzone, ze wzgledu ze na mcs jest mybb na 1.8 tutaj z tego co pamietam na 1.6 i nie zostanie przeniesione forum na 1.8 ze wzgledu na to ze nie ma layoutu naszego na 1,8 i nikomu sie nie chce go przepisywac na 1.8 ;] ale moze jesli jakiś edytor tekstu bbcode ala z 1.8 poszukac mozna
Na Tak
Czasami nie wiem jak napisać post kalis chyba na to zobaczy

Pomogłem,zainspirowałem?Daj tego[Obrazek: thumbsup.gif] diaxa
Zamykam

[Obrazek: lopata.png].
Przekierowanie