MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Chwila, chwila...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiem, że moje konto zostało wyzerowane itp., ale chyba mam jeszcze prawo, żeby te klasy odzyskać swoim kosztem, czyż nie? Po usunięciu moich uprawnień i zbanowanie mnie na mineserwer.pl, przeszedłem na serwer minefox.pl i tam drugi raz uzbierałem gotówkę na Młot Thora i go kupiłem, na Boga również sam uzbierałem i go kupiłem, ale nie działa mi komenda... dlatego domagam się oddania tego, na co dwukrotnie zapracowałem.

Dla mniej kumatych inna wersja:
Po utracie wszystkich uprawnień na mineserwer.pl i banie permanentnym, poszedłem na minefox.pl, żeby tam nazbierać wszystko na nowo. Kupiłem Młot Thora i Blaze, teraz kupiłem drugi raz Boga i Boga nie dostałem... dlatego domagam się oddania tego, na co uczciwie nazbierałem drugi raz.
Na to ty pracowales ? Kolego, Ty kradłes Smile Poczekajmy na wypowiedz Admina
(25-July-2015 12:50:21)Arih napisał(a): [ -> ]Na to ty pracowales ? Kolego, Ty kradłes Smile Poczekajmy na wypowiedz Admina

Owszem, mój nick na mineserwer.pl kradł, ale to jest minefox.pl... to jest kompletnie inna sprawa i jak znajdziesz kogokolwiek na minefox.pl z oskarżeniem, że go okradłem, to wtedy się dopiero wysławiaj.
Chopie cos ci powiem okradasz ludzi mówisz ze ty admin a potem gracze odchodzą ty się ciesz ze perma nie dostałeś !!!
Powinien dostac bana na wszystkie serwery !
Dostałem na mineserwer.pl Tongue a TO JEST MINEFOX.PL !!!! Czy ja piszę do forum z 75% patologii? Chyba tak, bo nic do Was nie dociera. Nie bez przyczyny piszę to na forum minefox'a !!!
Za ta patologie ciebie żegnam a po 2 forum jest jedno i to samo w sumie ;_) Zegnam ZŁODZIEJU oducz się kraść.

A temat zamykam
Przekierowanie