27-March-2018, 15:29:10
02-April-2018, 12:04:06
Ja gram na Mineserwer.pl i jak wejdziesz na Mineserwerze na strefe i zejdziesz z niej to nie anuluja ci sie efekty. Trucizna jest kara za wchodzenie na strefe i to nie jest zaden bug. jedynym ratunkiem jest mleko. Więc ja tu nie widze żadnego problemu.
02-April-2018, 13:12:21
Z tego co wiem, i co było napisane w poście odnośnie update - efekt trucizny miał faktycznie znikać po 30s od wyjścia ze strefy..
[ http://mineserwer.pl/Temat-Update-Strefy-WVSP1-WVSP2 ]
[ http://mineserwer.pl/Temat-Update-Strefy-WVSP1-WVSP2 ]
02-April-2018, 20:36:47
@up na Mineserwerze Sprobowalem teraz weszlem na strefe na wvsp II i wyszedlem z niej czekalem dluzej niz 30sec i efekty nie znikly :O
Więc na mineserwerze updatow napewno nie bylo :O a moze skoro na ms'ie nie bylo to na innych takze
Więc na mineserwerze updatow napewno nie bylo :O a moze skoro na ms'ie nie bylo to na innych takze
03-April-2018, 09:58:38
Cytat: na Mineserwerze Sprobowalem teraz weszlem na strefe na wvsp II i wyszedlem z niej czekalem dluzej niz 30sec i efekty nie znikly :ONa MF'ie był update ale nie działa jak banan to przedstawił. . .
P. S. Na ms powinien być update
03-April-2018, 10:04:46
Na MSie strefa działa tak samo jak na MFie czyli nie prawidłowo + dodam coś od siebie na jej temat:
-Gdy jesteśmy na strefie to gdy aktywujemy róg efekty speeda, regeneracji i siły nie zostają wtedy usunięte.
-Po wejściu na strefę powinno usuwać dodatkowo: siłę, regeneracje.
-Wzmocnić trutkę na IV.
-Gdy jesteśmy na strefie to gdy aktywujemy róg efekty speeda, regeneracji i siły nie zostają wtedy usunięte.
-Po wejściu na strefę powinno usuwać dodatkowo: siłę, regeneracje.
-Wzmocnić trutkę na IV.
03-April-2018, 18:17:22
Cytat:-Wzmocnić trutkę na IV.Jeszcze raz przeczytałem wątek szybkiego i wg mnie trucizna działa prawidłowo.
05-April-2018, 16:31:53
To prawda. Po wyjsciu ze strefy na MF mamy truciznę i wszystkie efekty na stałe ;c
19-April-2018, 15:40:24
@reff