MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug na survivalu - utrudnia mocno gre w momentach nie da sie grac
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio (25 marca ok. Godz. 14-15) po wejscu w kowadlo przeteleportowalo mnie na granice terenu spawna a wczesnien tam nie bylem wiec mozna wykluczyc lagi czy utrate pakietow za drugim razem jak wszeslem w kowadlo juz tego nie bylo
W momencie gdy wchodzie do wody nie moge z niej wyjac. Wyglada to tak ze wyplywam z niej normalnie i nie mam lagow ani utraty pakitow bo chat normalnie plynie i wiad. wyswietlaja sie na chacie na biezaco. Prosze o rozwiazanie problemu jesli jest to wina servera a jesli nie to o rade jak moge usunac ten blad u siebie z tego co wiem nie tylko u mnie pojawia sie ten blad _DarkNight_ rowniesz sie na to skarżyl.

Dziekuje na zapomoc z gory.
Antycheat mnie wywala przy momentach np. Kiedy wchodzie na kowadlo pojawia sie inf. "Co to za anryknock". Lub jak z kini spawna strzelam z luku pojawia mi sie informacja "za szybko strzelasz" strzelam z normalna szybkoscia nie posiadam wspomagaczy mam blazingpacka. Popentami jak sie biegnie i wska spacje w miejsu gdzie sa 2 kratki ze ppstac sie miesci i sie powinno wtedy szybciej biec a gdy tak sie robi anrycheat wywala za dwie rzeczy i to roznie za "co to za antyknock" lub "za szybko biegasz". Wywala na lobby.

Dziekuje za pomoc z gory.
Ten błąd występuje tylko na Blazing Packu.
Aby się odbugować puść spacje na parę sekund.
Przekierowanie