MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa komenda
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam propozycje dodania nowej komendy do sprawdzania co się sprzedało i kto kupił. Chcę tą komendę aby było, ponieważ często jak wchodzę na serwer dziwie się co się sprzedało i za ile. A wiem, że wystarczy napisać /sprawdz nick, ale zapominam co wystawiłem i za ile. Komenda mogła by być taka /sell lub /sprzedane czy coś takiego.
Myślę, że się przyjmie Smile
Jestem na tak, ponieważ też chcę wiedzieć kto odemnie kupił daną rzecz, jak była stara edycja na minecraftowo survival książka o nazwie transakcje coś tam ale nie pamiętam.

Żeby pomysł się przyjął to proponukę Ci najpierw napisać skrypt/plugin dodać ankietę, administracja za ciebie nienapisze skryptu/pluginu Smile

Pozdrawiam
Jestem na NIE ponieważ Banan wyrzucił skrypt na "Transakcje Logii" ponieważ to aż zaśmiecało cały serwer (ksiązki) i gdzie by nie był to książki a to było spowodowane lenistwem ludzi
Cytat:Jestem na NIE ponieważ Banan wyrzucił skrypt na "Transakcje Logii" ponieważ to aż zaśmiecało cały serwer (ksiązki) i gdzie by nie był to książki a to było spowodowane lenistwem ludzi
Tak pamiętam jak na mineserwer ciągle się wyrzucało te książki a tu by była komenda która by nie zaśmiecała serwer.
(22-March-2018 23:20:01)Meksykanin napisał(a): [ -> ]
Cytat:Jestem na NIE ponieważ Banan wyrzucił skrypt na "Transakcje Logii" ponieważ to aż zaśmiecało cały serwer (ksiązki) i gdzie by nie był to książki a to było spowodowane lenistwem ludzi
Tak pamiętam jak na mineserwer ciągle się wyrzucało te książki a tu by była komenda która by nie zaśmiecała serwer.

To czekamy aż ją napiszesz.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie