MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Klaun z Koszalina Zaatakował!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak! Klaun z Koszalina Zaatakował!
stało się to dziś po raz pierwszy! Ataki będą uskuteczniane do końca miesiąca na losowych graczach którzy są online co około 30 minut! Po pokonaniu klauna otrzymamy:
- 30% szans na drop maskotki klauna
- 100% szans na $ od 100 do 1000$
- 100% szans na 1 do 50 sztuk mięsa

osoba która zbierze ich najwięcej do końca miesiąca będzie mogła je wymienić na 75 smoczych monet!

[Obrazek: image.php?di=6ZK9]
Bardzo fajny pomysł może odwiedzi nasz serwer? Wink
Mimo iż gra się oficjalnie zakończyła i klaun się ujawnił to pomysł i tak bardzo pomysłowy ^^
Szczerze nie obchodzi mnie żaden klaun z Koszalina, niech sobie jest. nikomu nie przeszkadzal. Ale oczywiscie znalazly sie takie ofermy umyslowe co podsycaly to na yt i wyszla z tego jedno wielka patola. W Stanach tego typu Klauny to nic nadzwyczjanego.. tam jest ich mnostwo.. tylko ze tamte lataj z siekierami, wlócza sie w nocy po lasach i atakuja ludzi. Predzej czy pozniej taka typu moda wejdzie z USA z Europy a ludzie beda sie bac w nocy z domu wychodzic by jakis psychopata im siekera w leb nie uderzyl.
Klaun z Koszalina to tylko niewinny poczatek.. niedlugo tego typu przypadkow bedzie duzo wiecej. Poki co moze ten klaun nic nie robil ale w przyszlosci moga sie dziac bardziej przerazajce rzeczy.

Wiekoszosc ludzi bierze z tego beke inni sie boja. A ja podchodzę do tego scepytycznie.
Jednkaze nagrody za obicie tego "klauna" sa dobre i do niech nie moge sie przeczepic, co do pomyslu... no.. zalezy od pogladow. Ja przedstawilem swoje wyzej.
Jeśli chodzi o ludzi atakujących innych ludzi, to nie ważne czy to będą klauni, księża czy ten może ludzie przebrani za Hello Kitty. Zabójcy i psychopaci istnieli od zawsze i jest to sytuacja nieunikniona.
Raczej wątpię by zrobiło się ich wiecej bo ,,to jest modne". Każdy człowiek posiada swoją moralność i sam musi stwierdzić co złe a co dobre i wątpię by człowiek zdrowy umysłowo zaatakował lub zabił kogoś ,,bo to modne".
Podsumowując, Zabójca pod jakąkolwiek postacią może równe dobrze siedzieć teraz w waszej szafie lub na dachu. Jeśli coś ma się stać, to się to stanie...
Cytat:Raczej wątpię by zrobiło się ich wiecej bo ,,to jest modne". Każdy człowiek posiada swoją moralność i sam musi stwierdzić co złe a co dobre i wątpię by człowiek zdrowy umysłowo zaatakował lub zabił kogoś ,,bo to modne".
Niby tak, ale zabojcy i psychopaci maja wlasnie w tej sytuacji pretekst to tego typu rzeczy. Przebieranie sie w stroje utrudnia zidentyfikowanie zabojcy czy psychopaty policji.
W Stanach jest juz to wykorzystywane. Nie wykluczone ze czesci z tych pranksterow to psychopaci. Bo watpie by ktokolwiek gonil kogos z siekiera przy zdrowym umysle czy dobijal sie komus do auta przy uzyciu broni. W kazdym kraju sa psychopaci i nie mozna uniknac tego co ma sie stac. Jednak mowi tylko ze tego typu rzeczy w Polsce moze byc wiecej, moze nie koniecznie klauny ale inny stroj, To jedynie moje zdanie ale moze sie to zle skonczyc.

"Czlowiek w przebraniu malpy porywa 10 letnia dziewczynke"

To tylko przyklad, ale nie wykluczone ze kedys cos takiego moze sie stac..
coś dla Przemoka bo on cały czas gada o tym klaunie xD
https://www.youtube.com/watch?v=7-k7d4wN8DU - tutaj cały czas widać klaunów...

Co do pomysłu to... No taki sobie ;/

Nagrody są bardzo dobrze wyważone, nie mam do czego się przyczepić. Pomysł jak wyżej napisałem - słaby, jak na twoje umiejętności, Banan ;p
Przekierowanie