Witam, gdy Banan rozpoczął turniejpvp to wpisywałem /pvp dolacz i pisalo mi "Już jesteś zapisany", lecz nie byłem zapisany na /pvp status i nie brałem udziału z niewiadomych przyczyn, ostatnio też był turniejpvp i ta sytuacja się powtórzyła.
Bym prosił o naprawienie tego, ponieważ nie mogę brać udziału w evencie, nie mam ss-ów, ponieważ nie zdążyłem zrobić.
@up jesteś w stanie podać swoje logi z Konsoli ?
Kilka osób na chacie pisało, wpisz /spawn i potem drugi raz /pvp dolacz
Akurat ten event pisałem osobiście, więc brak możliwości zapisu to żaden błąd ze strony skryptu, tylko Banan lekko zwalił udostępniając ludziom warpa na turniej
Aby się zapisać do turnieju gdy zapisy są włączone
MUSICIE PRZEBYWAĆ w świecie
SPAWNU, inaczej was nie doliczy. Krótko mówiąc:
nie wpisujcie /warp turniejpvp i potem /pvp dolacz, tylko przejdźcie na spawn i wpiszcie /pvp dolacz!
Jak dla mnie jedyny problem tutaj do naprawienia to odcięcie wam możliwości teleportacji na tego warpa przez komendę
/warp turniejpvp i tyle.
(22-March-2018 12:47:17)Ajron napisał(a): [ -> ]Akurat ten event pisałem osobiście, więc brak możliwości zapisu to żaden błąd ze strony skryptu, tylko Banan lekko zwalił udostępniając ludziom warpa na turniej 
Aby się zapisać do turnieju gdy zapisy są włączone MUSICIE PRZEBYWAĆ w świecie SPAWNU, inaczej was nie doliczy. Krótko mówiąc: nie wpisujcie /warp turniejpvp i potem /pvp dolacz, tylko przejdźcie na spawn i wpiszcie /pvp dolacz!
Jak dla mnie jedyny problem tutaj do naprawienia to odcięcie wam możliwości teleportacji na tego warpa przez komendę /warp turniejpvp i tyle.
Tylko nawet, gdy byłem na spawnie i wpisywałem to nie zapisywało mnie, innym wszystko działało próbowałem restartować mc, no ale nie zadziałało :/
No to wtedy to już tylko mogły być skończone zapisy... dopóki zapisy nie są wyłączone każdy jest w stanie się zapisać.
(22-March-2018 17:30:09)Ajron napisał(a): [ -> ]No to wtedy to już tylko mogły być skończone zapisy... dopóki zapisy nie są wyłączone każdy jest w stanie się zapisać.
Próbowałem się zapisać jak były włączone zapisy i to wiele razy, ale nie przyniosło to skutku. Banan mi mówił, żebym napisał na forum.