Ładne ładne! Ciekaw jestem kolejnych Twoich budowli

!
Super

czekam na więcej takich budowli
10/10 Dobra robota a ile czasu wam zajęło budowanie ?
Dobra robota czekam na więcej taki budowli i plusik

Budowaliśmy to ok. parę dni tak szczerze zaczęliśmy to budować dawno ale ze względu że nie mieliśmy czasu, to skończyliśmy właśnie wczoraj.
To jest splagiatowanie od craftcasta matigra. Miał to samo na działce swojej długo przed tym wątkiem. Pozmieniałeś tylko parę szczegółów; wygląd lampy, kolory ścian (nie przypominają włoskiego klimatu np ściana z ciemnych odcieni drewna) , kolory dachów też zmieniłeś, reszta jest identyczna.
(20-March-2018 17:51:23)PiTeKLive napisał(a): [ -> ]To jest splagiatowanie od craftcasta matigra. Miał to samo na działce swojej długo przed tym wątkiem. Pozmieniałeś tylko parę szczegółów; wygląd lampy, kolory ścian (nie przypominają włoskiego klimatu np ściana z ciemnych odcieni drewna) , kolory dachów też zmieniłeś, reszta jest identyczna.
Może ten gości budował to z tego samego zdjęcia na grafikach google (grafika była zrobionym zdjęciem) co ja. Fakt trochę przenosząc zdjęcie na minecrafta pozmieniałem kila szczegółów. Tej pracy na cc nie widziałem wiec czemu odrazu mówisz ze jest to splagiatowanie.
(20-March-2018 18:40:33)MrManga napisał(a): [ -> ]Bardzo podoba mi się to, co postanowiłeś tutaj przedstawić, w tym przypadku fragment włoskiego przedmieścia. Nie wiem dlaczego, ale to co zbudowaliście przypomina mi bardzo mocno motyw z Zakochanego Kundla (Spaghetti z klopsikami)
Oprócz tych straganów po lewej stronie działki, brakuje mi czegoś po prawej stronie. Ogółem - widać, iż włożyliście w ten projekt dużo czasu i efekt końcowy jest bardzo dobry. Trzymaj plusika 
P.S.
Cytat:PiTeKLive napisał(a):
To jest splagiatowanie od craftcasta matigra. Miał to samo na działce swojej długo przed tym wątkiem. Pozmieniałeś tylko parę szczegółów; wygląd lampy, kolory ścian (nie przypominają włoskiego klimatu np ściana z ciemnych odcieni drewna) , kolory dachów też zmieniłeś, reszta jest identyczna.
Cytat:kamil20021 napisał(a):
Może ten gości budował to z tego samego zdjęcia na grafikach google (grafika była zrobionym zdjęciem) co ja. Fakt trochę przenosząc zdjęcie na minecrafta pozmieniałem kila szczegółów. Tej pracy na cc nie widziałem wiec czemu odrazu mówisz ze jest to splagiatowanie.
Skoro inspirowałeś się na czyjejś pracy, to mogłeś w tym wątku dorzucić/dopisać na bazie czyjego autorstwa budujecie ten projekt i co chcecie w nim zmienić. Mimo wszystko, autora powinieneś podać, gdyż troszkę jest prawdy w wypowiedzi PiTeKLive, dlatego na przyszłość nie zapomnij o tym
Inspirowałem się na zdjęciu google - zdjęciu nie ss z mc !!!