Witam
Moja propozycja polega, żeby przy dużych ilościach żelaza sprzedać pod komendą /sprzedaj, ponieważ jak ktoś posiada dużo golemiarek i musi kilka razy iść do sklepu, żeby sprzedać te żelazo to by je sprzedać pod komendą /sprzedaj.
Skrypt mam napisany do tej komendy z żelazem.
Myślę, że pomysł zostanie przyjęty
Pozdrawiam
Jestem na tak, ponieważ naprzykład ma się bardzo dużo żelaza i jest męczące ciągle chodzenie do sklepu, a wpiszesz sprzedaj i żelazo sprzedane

Jest problem z twoja propozycja.
Istnieje komenda /sprzedaj do /oferty
a 2. Niech gracze rusza swoje 4 litery, zeby troche zyc na tym serwerze a nie zeby miec najlepsze
@up to zrobię nowy skrypt /sprzedaj żelazo
Wiem o co ci chodzi @up, ale to musi byc cos innego niz /sprzedaj, bo moze ci poleciec error przy uruchamianiu serwera... Bo skrypt jeden ma juz zarezerwowany /sprzedaj (cena) (ilosc).
Jak juz to bym dal komende /sklep co otwiera zdalne gui ludzika z /warp sklep ale z mniejszona cena.... Zeby nie bylo tak latwo jak juz.
Ma duzo golemiarek, to chociaz by sie napracowal sprzedajac zelazo w sklepie. Juz i tak golemiarki same w sobie sa sporym ulatwieniem. Nastepna propozycja to bedzie skrypt ktory ustawia na dana skrzynie automatyczna sprzedaz zawartosci
Gościu dał propozycje, a wy już robicie z niego nie wiadomo co...
@up Kazdy ma wolnosc slowa, jak osoba pisze na forum to tez niektorzy chca sie na te zdanie wypowiedziec.
Problem jest w tym, ze bez powodow sa ograniczone sklepy... ta sugestia moim zdaniem nie pasuje, nawet rozumiem spinninga z tym update:
http://mineserwer.pl/Temat-Update-sklepów-na-Sky-Blocku
@up ta propozycja jest do wyrażenia swojej opini, a nie
użądzać rozmowy i co ma ten link do tej propozycji ?
Wyrazilem swoja opinie, ja to nie uznaje jako rozmowy. Wiadome tez, ze moge sie mylic.
A ten link daje, zeby inni mogli tez z tego punktu zobaczyc.