MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: SmileOfFear
[b]Jesteś recydywistą?: Nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana ponieważ żałuje tego co zrobiłem chodz nie miałem zamiaru kogoś dogłębnie urazić lecz tylko wyraziłem swoje zdanie a jeśli chodzi o pomówienia tak jak pisze w treści unbana to żadnych nie było bardzo proszę o wyrozumiałość.
[b]Treść Bana: Pomówienia/Fałszywe oskarżenia na temat moderacji bez żadnej argumentacji
[b]Osoba banująca: UniTim
[b]Serwer: MineFox.pl
[18:49:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? [Gracz] SmileOfFear » on jest nieogarniety
[18:48:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? [Gracz] SmileOfFear » UniTim zasługuje na degradacje
[18:55:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? [Gracz] SmileOfFear » Administracja tego serwera rozdaje range Policjanta na prawo i lewo -_-
[18:57:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? [Gracz] SmileOfFear » Uni psujesz gre dla obecnych tutaj ludzi Big Grin

Oczywiście nie będę wklejał wszystkich Twoich wypowiedzi. Na ostrzeżenia nie reagowałeś, tylko brnąłeś dalej. Gdy poprosiłem o uargumentowanie swoich oskrażeń, to cisza. Gdy ja powiedziałem co nieco, oto Twoja odpowiedź:
[18:54:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? [Gracz] SmileOfFear » sory ale nei zapamietuje pustych słów
Czyli dyskusja na poziomie. Gdy zaprosiłem na Team Speaka również to olałeś. Jak nie umiesz się zachować, to już Twoja sprawa, ale ciągłe oskarżenia bezpodstawne na temat administracji i kreaowanie u innych graczy wizerunku moderacji jako niekompetentnej i niegodnej zaufania kłóci się z tym punktem regulaminu:
Cytat:6.Zabrania się narażania serwera lub jego graczy na utratę zaufania poprzez propagowanie treści niezgodnych z prawdą.
Poczekasz, przemyślisz zachowanie, to tylko 10 dni.
Odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie