MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja skyblock
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Chciał bym się zapytać czy jest taka możliwość dodania do waszego sklepu, żeby gracze kupowali przez sms, przelew 10 tys za jakąś cenę. W waszym sklepie jest dodana możliwość o kupno 10 tys na tryb waterblock i, żeby było dodane też na skyblock.

Przykładowo, że są nowi gracze i chcą szybko zarobić i by kupili 10 tys za 6zł przez sms.

Pozdrawiam i myślę, że będzie dodane.
Czy ja wiem czy to ma sens? wiekszosc graczy jest w stanie zarobic kilka tysiecy na godzine, wiec kto by korzystał z takiej uslugi?
Nie wiem, ile kosztuje usluga na wb ale to musi byc tez oplacalne.
Nalezy pamietac ze sa rozne podatki i inne , przy niskich kwotach a za 10k na sb musiala by raczej taka byc jest to raczej nie opłacalne.
EDIT: sprawdzilem cene na wb
Jednak nadal pozostaje kwestia tego czy ktos by z tego korzystal
(13-March-2018 23:18:05)ZaborRAPER napisał(a): [ -> ]Czy ja wiem czy to ma sens? wiekszosc graczy jest w stanie zarobic kilka tysiecy na godzine, wiec kto by korzystał z takiej uslugi?
Nie wiem, ile kosztuje usluga na wb ale to musi byc tez oplacalne.
Nalezy pamietac ze sa rozne podatki i inne , przy niskich kwotach a za 10k na sb musiala by raczej taka byc jest to raczej nie opłacalne.
EDIT: sprawdzilem cene na wb
Jednak nadal pozostaje kwestia tego czy ktos by z tego korzystal

Zgodze sie z @up , to sie nie oplaca. Jak ktos ma troche oleju w glowie to w ciagu nawet kilku godzin zarobi te $$$, to nie jest ciezkie.
Z braku głosów za, czekałem może by przynajmniej 10 osób napisało.
Temat zamykam.
Przekierowanie