MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Update ze sklepem Sky-Block
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ten update moim zdaniem nie miał sensu ponieważ.
Nie każdy ma czas aby pilnować te skrzynki aby nie były puste i zniszczyło to możliwość zarabiania np: Golemami usuwając możliwość sprzedaży żelaza...
Na dodatek możliwość tak zwanego ,,zarobku,, przestała mieć sens ponieważ za każdym razem skrzynka była by usuwana i co chwile trzeba by było robić nową nie widzę sensu latania co 10 sekund aby sprzedawać to żelazo. Jeśli ludzie wybrali taki sposób zarabiania... zbierali od początku edycji na te spawnery itp... to już to lepiej zostawić i takie update zostawiać na następną edycje lub zapytać się choć by graczy a nie rzucając na głęboką wodę ten update Smile nie widzę sensu bo pojawiło się bardzo dużo osób krytykujących ten i tak na prawdę tym lepszym zniszczyliście w większości sposób zarobku Smile Mam nadzieję ze to do kogoś dotrze i zajmiecie się tą sprawą oraz następnym razem poinformujecie o najbliższym update...
Witam,
Tak jak było pisane, planowałem zmiany na trybie już od bardzo dawna. Po tym update wiele osób przyszło do mnie na TS-a na rozmowę. Również z takim nastawieniem jak wyżej. Jeden z argumentów przedstawianych to: "nie ma sensu". Nikt nie przedstawił mi sensownej analizy ekonomicznej i uzasadnienia swoich racji. Brak spojrzenia globalnego na ukształtowanie rozkładu transakcyjnego na trybie powoduje jednokierunkowość działań przez użytkowników trybu. A tego nigdy nie chcemy.
Natomiast po dyskusjach na TS-ie i wytłumaczeniu sensu i celu nagle zrozumienie przyszło. Zatem jeśli czegoś nie rozumiesz lepiej przyjść i wysłuchać argumentów.
Zapraszamy na kanały ESB.
Przekierowanie