MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Op Exc minefox xd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mam pytanie czy Exc jest w stanie zabić osobę w 4/3 na 2 hity
wczoraj miałem taka sytuacje bilem się z pewna osoba miałem 4/3 a koleś zabił mnie dosłownie na 2 hity
chciał bym się dowiedzieć czy to jest możliwe ?
wiem ze exc bardzo dużo bije ale teraz excalibura można enchantowac tylko w enchancie i wtedy exc może mieć ostrość 4 max a wiem ze nawet taki tyle nie zadawał mi w 4/3 !
co uwazacie ?
osoba miala cheaty , lub exca który miał więcej niż ostrość 4 ?
Ostrość na Exc nic nie daje, potrzebne enchanty aby Exc był dobry to tylko niezniszczalność i ogień.

Ostrość na tym mieczu jest zbędna gdyż podczas uderzenia mieczem aktywuje się Siła 5 lub 7 nie wiem ile dokładnie.
ostrość daje dużo
jeśli uważasz inaczej możemy zawalczyć 1v1 ja będę mieć miecz ostrość V a Ty zwykły miecz z niezniszczalnością i ogniem Big Grin
skoro aktywuje się siła 5 lub 7 czy też nawet bez tej siłki z exca na logikę zabierzemy przeciwnikowi więcej obrażeń mając miecz ostrość 4
jeśli jest inaczej oświeć mnie

Przecież na poprzedniej edycji był ,,Perfekcyjny Excalibur,, który nie bil tyle co zwykły exc posiadał ostrość 6 ciekawe po co przecież według cb to nic nie daje

wracając do tematu tego wątku czy jest to możliwe by exc zadawał po 5 hp na hita oczywiście bez cheatow?
@Neluri: Miecz posiada odpowiednią siłe, co prawda miecz tani nie jest, a excalibur raczej nie potrzebuje ostrości do uzyskania większej jego mocy. Możliwe, że daje ci tam 0,5 pkt obrażeń więcej, ale miecz enchantuje się w stole, by ludzie wiedzieli, że ostrość będzie tam zbędną rzeczą.

@Jamakoshi2012: Co do enchantów tzn. Zaklęty ogień oraz niezniszczalność są bezużyteczne, jak dla mnie może być tam tylko grabież, ponieważ to daje mocne szkody na zbroji i osłabia przeciwnika.

(Jak byly bledy ort. to proszę o wybaczenie, ale pisze to na telefonie)
Przekierowanie