Witam!
Dawno mnie nie było na Waszym serwerze, gdyż miałem bana. Lecz o dziwo on się skończył.
Lecz gdy piszę /login nie działa on mi. Czy może mi administracja zmienić i podać e-mailem nowe hasło, albo podać hasło które mam? Moje konto to konto premium. Nick midom.
Pozdrawiam cieplutko

(11-March-2018 21:45:14)TiMaPL napisał(a): [ -> ]Witam!
Dawno mnie nie było na Waszym serwerze, gdyż miałem bana. Lecz o dziwo on się skończył.
Lecz gdy piszę /login nie działa on mi. Czy może mi administracja zmienić i podać e-mailem nowe hasło, albo podać hasło które mam? Moje konto to konto premium. Nick midom.
Pozdrawiam cieplutko 
Przeczytaj jeszcze raz temat, który został podlinkowany.
@Piotrovsky nic mi nikt nie odpisał.
Napisałeś, że masz konto premium, więc patrz punkt 3 w wątku podlinkowanym wyżej.
(13-March-2018 10:54:11)UniTim napisał(a): [ -> ]Napisałeś, że masz konto premium, więc patrz punkt 3 w wątku podlinkowanym wyżej.
Jemu chodzi o to, ze nikt na maila nie odpisał...
Czekaj na informację zwrotną, ew. ponów wiadomość. Dostęp do maili ma tylko Admin, więc nikt inny tego nie przyspieszy.
[/quote]Przeczytaj jeszcze raz temat, który został podlinkowany.
[/quote]
Ale ja nic nie kupowałem.
Tak trudno poczytać?
3) Masz konto premium?
Napisz maila na haslominecraft@zarabiam.com z prośbą o nowe hasło na konto premium - uzyskasz wtedy odpowiednie instrukcje co należy dalej zrobić.
Jezeli nie miałeś kupionej usługi lub nie przypisałeś adresu email, to nie jesteśmy w stanie pomóc gdyż nie możemy zweryfikować kto był właścicielem konta.
(13-March-2018 22:14:38)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Tak trudno poczytać?
3) Masz konto premium?
Napisz maila na haslominecraft@zarabiam.com z prośbą o nowe hasło na konto premium - uzyskasz wtedy odpowiednie instrukcje co należy dalej zrobić.
Jezeli nie miałeś kupionej usługi lub nie przypisałeś adresu email, to nie jesteśmy w stanie pomóc gdyż nie możemy zweryfikować kto był właścicielem konta.
Tylko, że znowu mnie odesłali, do tego samego wątku ;-; z tym tegesem co się konto utraciło. Nie możecie mi zmienić tego hasła i podać?
Admini serio?