MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Usunięcie itemów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym jeszcze poinformować że napisałem też na e-mail ale nie nikt nie odpowiada. Wczoraj, gdy zalogowałem się na moje konto o nicku TheFlex na serwerze WARZ.PL spoglądam do enderchest'a, a on jest pusty. Miałem tam między innymi amulet siły tylko to pamiętam i to jest rzecz, na której mi teraz bardzo zależy. Chciałbym go odzyskać i liczę na szybki zwrot przedmiotu, gdyż za niego zapłaciłem.Angry
Sprawy związane z serwerem WARZ.PL są załatwiane tutaj ---> http://craftboard.pl/Forum-Serwer-Minecr...2-1-12-119
Poza tym, administracja nie odpowiada za utracone itemy. Każdy może sobie powiedzieć, że coś miał, potem stracił i oddawać mi to. Nie ma tak.
Mam problem zarejestrowałem się na forum craftboard i jak chcę utworzyć nowy wątek to piszę że nie mam uprawnień, aby przeglądać tę stronę.
Tak czy siak, administracja za utracone itemy NIE odpowiada. Każdy może sobie powiedzieć, że coś stracił i teraz chce to z powrotem.
Ale bardzo chciałbym żebyście mi to naprawili i żebym mógł pisać inne wątki dotyczące serwerów craftboard.
(12-March-2018 12:27:40)TheFlex napisał(a): [ -> ]Ale bardzo chciałbym żebyście mi to naprawili i żebym mógł pisać inne wątki dotyczące serwerów craftboard.

Widać dawno nie grałeś na warz.pl ponieważ od połowy stycznia jest nowa wersja serwera od 1.7.2 do 1.12 i był reset itemów,a co do forum CraftBoard.pl to polecam poczytać
http://craftboard.pl/Temat-Strefa-dla-no...ikow-15783
Okey! Ale czemu nie mogę pisać na craftboard wątków?
@up "Dopiero od 10 postów nowe osoby mogą pisać wątki". Musisz napisać jakieś posty, najłatwiej będzie w wątkach off-topic.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie