Witam! Przejdę od razu do tematu. Dlaczego w dropach ze stonu nie ma redstone? Przecież nie da się go w żaden inny sposób pozyskać niż przez znalezienie odpowiedniej rudy, a to jest bardzo irytujące ponieważ większa część została poprostu wyczerpana. Uprzykrza to troszkę grę maniakom mechanizmów do tego stopnia, że aby zrobić zwykłą stoniarke, musiałem biegać jak potłuczony po random tp i robić wszędzie tymczasowe kopalnie. Wygrzebałem tylko niecałego stacka po całym dniu poszukiwań

. Ponadto potrzebne są kolosalne ilości redstone na gildie. Jego drop z kamienia jest chyba dobrym pomysłem nie? Mam nadzieje, że chociaż niektórzy się ze mną zgodzą. Głosujcie. Prośba do administracji serwera (jeśli można zawracać wam D...): Jeśli dużo osób zagłosuje na tak, to prosiłbym o spełnienie tej prośby.
Dziękuje za uwagę!

Co ty ** jest drop ze stone wpisz sobie /drop to będziesz wiedział że jest

//tresc wyedytowana
(22-July-2015 22:46:31)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Co ty ** jest drop ze stone wpisz sobie /drop to będziesz wiedział że jest 
//tresc wyedytowana
Czytaj ze zrozumieniem następnym razem.
Co do dropu ze stone prędzej czy później redstone zostanie dodany.
ze rudy redstone dropi redstone
(23-July-2015 07:36:58)Tesaszuu napisał(a): [ -> ] (22-July-2015 22:46:31)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Co ty ** jest drop ze stone wpisz sobie /drop to będziesz wiedział że jest 
//tresc wyedytowana
Czytaj ze zrozumieniem następnym razem.
Co do dropu ze stone prędzej czy później redstone zostanie dodany.
Ok, o to mi chodziło dzięki.
Za duże ułatwienie. Ja kopię pod ziemią i tych rud jest wszędzie pełno.
(23-July-2015 10:34:16)WszyscyMówiąZeMamMacro napisał(a): [ -> ]ze rudy redstone dropi redstone
Ale on mówi, że rud redstone jest bardzo mało, bo ciężko się je znajduje i większość jest już wykopana.

Nie koniecznie są wykopane, gracze szukając diaxów nie zwracają uwagi na redstone. Więc zawsze troche tych rud reda zostaje. A co do ilości - gdy zrobimy sobie kopalnie - 3-10 kratek nad ziemią to można zauważyć dużo rud redstone, zawsze napotkam kilka rud redstona.
sciagnij sobie x-raya będzie ci latwiej jagahahaa