22-July-2015, 18:32:50
Witam! Przejdę od razu do tematu. Dlaczego w dropach ze stonu nie ma redstone? Przecież nie da się go w żaden inny sposób pozyskać niż przez znalezienie odpowiedniej rudy, a to jest bardzo irytujące ponieważ większa część została poprostu wyczerpana. Uprzykrza to troszkę grę maniakom mechanizmów do tego stopnia, że aby zrobić zwykłą stoniarke, musiałem biegać jak potłuczony po random tp i robić wszędzie tymczasowe kopalnie. Wygrzebałem tylko niecałego stacka po całym dniu poszukiwań
. Ponadto potrzebne są kolosalne ilości redstone na gildie. Jego drop z kamienia jest chyba dobrym pomysłem nie? Mam nadzieje, że chociaż niektórzy się ze mną zgodzą. Głosujcie. Prośba do administracji serwera (jeśli można zawracać wam D...): Jeśli dużo osób zagłosuje na tak, to prosiłbym o spełnienie tej prośby.
Dziękuje za uwagę!
. Ponadto potrzebne są kolosalne ilości redstone na gildie. Jego drop z kamienia jest chyba dobrym pomysłem nie? Mam nadzieje, że chociaż niektórzy się ze mną zgodzą. Głosujcie. Prośba do administracji serwera (jeśli można zawracać wam D...): Jeśli dużo osób zagłosuje na tak, to prosiłbym o spełnienie tej prośby. Dziękuje za uwagę!