Witam dostałem bana za reklamę, reklamowałem się ale miałem na to pozwolenie od jakiegoś admina.
Tryb: Creative I
nick: xmon45
data bana: 07.03.18
nick admina od którego dostałem bana: alexkox55
Co reklamowałeś?
Od którego admina dostałeś pozwolenie na reklamę?
Reklamowałem live a tego admina to nie pamiętam
Serio nie no unbana to już nie chcę bo są osoby co reklamują serwery to nie dostanie bana ale jak reklamuje live to dostane i napisze tylko jedno JEBAĆ MINEFOX jprd nawet z pozwoleniem nic nie można zrobić
Jeżeli są takie osoby, zawsze możesz złożyć na nie skargę z dowodami, zostaną odpowiednio ukarane. Twoja wina została udowodniona, więc również zostałeś ukarany.
Jak byś łaskawie napisał kto Ci pozwolił bo ,,jakis admin" nie jest odpowiedzią na pytanie. Teraz unabana już nie dostaniesz.
(10-March-2018 10:40:51)xsmon napisał(a): [ -> ]Serio nie no unbana to już nie chcę bo są osoby co reklamują serwery to nie dostanie bana ale jak reklamuje live to dostane i napisze tylko jedno JEBAĆ MINEFOX jprd nawet z pozwoleniem nic nie można zrobić
To wystarczy. Sam doskonale wiesz co masz na kanale, a jak pytas o taką ważną rzecz, jak pozwolenie na reklamę kanału i nie wiesz kto Ci dał zgodę - Twoja strata.