MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] PLNYlala
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: PLNYlala
Jesteś recydywistą?: NIE
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo pisze z kolega o imieniu bartek a wbija admin i za tekst nie poruchasz barku do znajomka dostaje perma xDD
Treść Bana: obraza administracji
Osoba banująca: bartekz1bartek
Serwer: SKyBlock MineFox.pl
powiem tyle jesli wchodzisz na serwer i nie znasz sytuacji to gosciu nie banuj ludzi bez powodu bo ani to do ciebie nie bylo kierowane ani cie to obchodzic nie powinno a ze ktos ma na imie tak samo jak twoj nick to nie moja winna, polecam nastepny razem troche sie zastanowic a nie sypac permami za nic xd bez rozeznania lub chociazby bez pytania czy byly te slowa kierowane do ciebie. Przykro mi tez ze takie osoby jak ty zajmuja dane stanowisko ale nikt na to nie poradzi. Kolejny kochany administrator ktory kara za cos kompletnie absurdalnego, jest dzien kobiet wiec chociaz zart z ktorego zasmiala sie jedna osoba nie znaczy odrazu ze cie czlowieku obraza odrazu xD
Może najpierw poczytaj sobie regulamin zanim cokolwiek napiszesz o nowym Policjancie, który się dopiero uczy http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
(09-March-2018 00:07:45)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Może najpierw poczytaj sobie regulamin zanim cokolwiek napiszesz o nowym Policjancie, który się dopiero uczy http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w

to nie bylo kierowane do policjanta xDDDDD ile razy mozna powtarzac ??? widze ze dokladnie czytasz watki xd a skoro sie uczy niech nauczy sie tez lepiej oceniac sytuacje polecam
Jeśli nawet to miał prawo się pomylić lub czegoś nie dopatrzeć więc... Na dalszą część w sprawie UB wypowie się bartekz1bartek.
(09-March-2018 00:09:46)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Jeśli nawet to miał prawo się pomylić lub czegoś nie dopatrzeć więc... Na dalszą część w sprawie UB wypowie się bartekz1bartek.

a wiec czekam na jego odpowiedz i mam nadzieje ze dwa razy sie nie pomyli bo kolejny ban za kolejny zart nie kierowany do nikogo z administracji xd
Nie wiemy czy nie było bo nie dostarczyłeś żadnych dowodow. Policjant jak najbardziej nie miał wiedzy o kim jest mówione, wiec logiczne ze pomyślał ze o nim. Piszesz z kolega takie głupoty na chatcie publicznym to pozniej za nie płać, a nei masz pretensje jaka my mamy tragiczna administracje na serwerach. Za mało wiesz, aby w ten sposób sie wypowiadać.
w dalszym ciagu czekam na werdykt bartka imiennika mojego kolegi xd
Dokładnie jest tak jak to napisała Kornelia myślałem że było to kierowane do mię, byłem jedyną osobą na tym trybie która miała w nicku "Bartek". Więc kierowałeś to do mie.
(09-March-2018 00:17:42)bartez1bartek napisał(a): [ -> ]Dokładnie jest tak jak to napisała Kornelia myślałem że było kierowane do mię, byłem jedyną osobą na tym trybie która miała w nicku "Bartek". Więc kierowałeś to do mie.

gdybym chcial cie obrazic zrobilbym to porzez msg a zaufaj ze niejednemu pieskowi na tym swiecie burek na imie nick nie oznacza ze ktos pod nim nie mnoze nosic takiego imienia tak jak womie trafiles w zlym momencie na moja publiczna konwersacje ktora powtarzam setny raz nie byla kierowana do ciebie jesli mialboy to pomoc nawet przepraszam pana/chlopaka z ktorym aktualnie koresponduje
Odrzucamy. Było nie obrażać za 5 minut administracji.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie