MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Stoniarki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dziś chciałbym wam przedstawić jedną rzecz, która kręci większości dziurkę w brzuchu. Mianowicie GENERATOR KAMYKOW, tak wiem temat poruszany dawniej lecz myślę, że dodanie takiej luksusowej rzeczy nie zepsuje gry a nawet więcej takich "stivów" pomyśli lubie dynamiczna walke a nie chce mi się chodzić po świecie i kopać tuneli jak jakiś szczurek (i uda się na ehc, ale po chwili przestanie grę, ponieważ jego skrytym marzeniem była dzika walka). Więc proszę i nalegam o dodanie takich generatorów.
-----------------------------
Prosiłbym aby wypowiadali się gracze grający na survivalu. Negatywne odpowiedzi proszę uzasadnić.

Pozdrawiam LoWoW
Jestem na TAK.
Robienie takich stoniarek które mają sens zajmuje dużo miejsca, czasu i do tego spadają fpsy jak dużo tłoków pracuje na raz.
(08-March-2018 20:49:37)Mike2460 napisał(a): [ -> ] Jestem na TAK.
Robienie takich stoniarek które mają sens zajmuje dużo miejsca, czasu i do tego spadają fpsy jak dużo tłoków pracuje na raz.

Proszę oddawać głosy w ankiecie wyżej ale taki ciepłe słowa też przyjmę haha.
Uważam, że to dobry pomysł ponieważ w kopalni nie wypadają takie minerały jak między innymi złoto lub diamenty. Mapa będzie mniej zgrifowana. Przydała by sie także komenda "drop" w której będzie można wyłączyć na przykład uciążliwy bruk. Pozdrowienia Tivar Smile.
@Reffresh
Przekierowanie