Byłem sobie pewnego razu w podziemiach . 1 koxa je mi 10sec i oczywiście był pokaz slajdów :D Straciłem tak już 3 sety boskie mam już tego dosyć . Liczę na wyrozumienie, oraz wyrazy współczucia i jakieś nie małe odszkodowanie . Jest to jednak 195 orbow, a to trochę sporo. Jeśli tutaj nikt mi nie odpowie napewno napiszę do polaklbn, albo Kalispro
Pozdrawiam
Dolacze do tematu,
wiele razy tez padlem na trybie skyblock plus 2.0. Chce tylko powiedziec ze slabe lagi czulem tez na innych trybach serwera, ale te lagi mocarne w skyblock plus 2.0 sa nieakceptowalne, to przeszkadza.
... Moze cos jest z maszyna nie tak? Ktora utrzymuje serwer?
Czy juz CPU nie wyrabia z zapotrzebowaniem skyblocka?
Edit: Te problemy sa na minefox.pl
(Notka dla innych: Spigot/Bukkit dziala na watku/rdzeniu "tak jest niby mowione". Caly Serwer jest tak zbudowany, ze jest lobby, ktore laczy inne serwery/tryby. Wiec powiedzmy sobie ze ta maszyna ma xeona z 16 rdzeniami, pozwoli na 1 lobby i na 15 trybow "chyba")
Niestety administracja nie odpowiada za utracone itemy 
(07-March-2018 23:56:53)Mike2460 napisał(a): [ -> ] Niestety administracja nie odpowiada za utracone itemy 
Ehm, wiadome ze osoba na gorze zdenerwowana jest.
Jak cos powazniejszego jest, to administracja oddaje juz itemy, wiec....
Ale to nie usprawiedliwia lagow. Nawet jak jest malo graczy, to tak sa lagi, ale mniejsze i odczuwalne 2-3sekundy
Ja bym nie liczył na "odszkodowanie", jeśli są lagi serwera to wychodzisz na CP i pytasz się czy da się coś z tym zrobić. Jeśli nie to na pewno nie idziesz się bić, a już na pewno przy tak dużych lagach jak pisaliście. Giniesz to sam jesteś sobie winny. Takie jest moje zdanie
(08-March-2018 01:04:54)Mike2460 napisał(a): [ -> ] Ja bym nie liczył na "odszkodowanie", jeśli są lagi serwera to wychodzisz na CP i pytasz się czy da się coś z tym zrobić. Jeśli nie to na pewno nie idziesz się bić, a już na pewno przy tak dużych lagach jak pisaliście. Giniesz to sam jesteś sobie winny. Takie jest moje zdanie
Ja sie spytam: Byles na trybie? I pograles z minimum dzien? Jesli nie to nie odpowiadaj. Czekam na odpowiedz od administracji z gory jak i Mieszko
To nie jest jedyny temat, ktory byl poruszany. Gralem nawet po resecie serwera ktory jest tak o 4 w nocy, lagi czasami tez byly.
Temat poprzedniej skargi na serwer:
http://mineserwer.pl/Temat-zróbcie-coś-t...ie-da-grać , chociaz ze nie podano powodu, to na mf byly problemy od kiedy na tym serwerze gram. To juz jest troche czasu.
Witam.
Po uruchomieniu Water Blocka będziemy robić testy z Sky Blockiem. Faktycznie dziwi mnie to, ze na MS-ie tak nie laguje w tych miejscach tak jak na MF.
Zastanawiam się tylko czemu tak poważne tematy nie trafiają do mnie od razu na Team Speak-u skoro i tak na nim siedzicie tylko tutaj na forum dowiaduje się po jakimś czasie, ze jest aż tak spory problem w podziemiach SB.
Ah..... Musze dodać w końcu wątek z informacją o opiekunach trybu bo nadal komunikacja szwankuje.
Prosiłbym autora wątku o zgłoszenie się do mnie na TS-ie w sobotę lub niedzielę.
Ewentualne informacje umieszczę po diagnostyce.
//
PS. Przenosze wątek do działu Sky Block - gdyż tak opiekunowie zaglądają codziennie i temat by nie umknął oraz zmieniam tytuł wątku aby był bardziej logiczny i precyzyjny mówiący o co chodzi - potem łatwiej odnaleźć.