MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] boska
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick oskarżonego: boska

Nick oskarżyciela: g3g3r

Powód: Dziwne ale ten gracz wisiał w powietrzu nigdy mi się to nie zdarzyło chyba miał niedozwolone modyfikacje...

Zdjęcie/Film:

[Obrazek: image.php?di=YHZ9]
Jakieś 9 kratek nad ziemią na błąd to nie wygląda Tongue cheaty i jeszcze ten koleś gapiący się do góry po lewo
Zgadzam się w stu procentach oraz myślę że gracz z nickiem " PaleMorde " do ostrzału?
https://www.youtube.com/watch?v=cqMKjcaiUzs u mnie tak samo widzę jak gracz jest w powietrzu i biega, jest tujakiś znawca flajów i przesuniętych tekstur ?
Bylbym w stanie uwierzyc, ze to przesuniecie tekstury bo stoi zaraz nad brukowym murkiem ale widac jak gracz po lewej sie na niego patrzy. Fly.
tomek green mistrz to cheater grałem z nim na mcsurvi on wszystkich z dedał na 2 hity z żelaznego i też tak latał a wogulę jak można latać na WD
Na początku myślałem że boska sie naj zwyczajniej w świecie zbagowała ale puźniej zobaczyłem że ma fly a to nagranie mnie rozwaliło takich cheat jeszcze nie widziałem
[Obrazek: image.php?di=PT78]
[Obrazek: image.php?di=UW10]
Gracz został ukarany, został permanentnie zbanowany na serwerze mineserwer.pl
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie