Uwaga uciekłem poza móry naszego więzienia ale co odkryłem że nasz jail to osobny świat ponieważ całość to po prostu wielka kostka z drzewami i więzieniem a dalej jest super płaski świat szkoda
Raz jeden pomocnik pisał że da się wyjść nie mając odblokowanej wymaganej celi oraz bez tpa które zostało usunięte.
Widzisz kolego

jednak można uciec z więzienia ale płaski świat cię zatrzyma, do się tam budować/niszczyć?
Ja już o tym wiem z 2 miesiące

Każdy już zna wyjście z wiezienia ( prawie ) A zaczęło się od sprzedawania drogi do wyjścia od pewnego gracza ( nie pamiętam nicku ). W sumie to chyba każdy ma już homa na górze lub poza więzieniem, więc nie jest to karane ( chyba )
Camrakor, ja zaraz po otworzeniu Jail o tym wiedziałem

Nie da się budować a po zeskoku z klocka idziesz parę metrów i jest You reached edge of this world ja uciekam po celach bo jak wpiszesz /srm tp i twoja cela to tepnie na dach i potem skoczyć za płot i jesteś na zewnątrz
A tak w ogóle to wiecie co to taki blok jak "blokada" to jakby niewidzialne kraty/szyby jest widoczna tylko czarna obramka chyba że masz tę blokadę w ręce wtedy wygląda jak znak zakazu blokada jest np. Przy katakumbach
ok to chyba tyle można zamknąć nic więcej gadać nie trzeba