MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Uciekam jail
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Uwaga uciekłem poza móry naszego więzienia ale co odkryłem że nasz jail to osobny świat ponieważ całość to po prostu wielka kostka z drzewami i więzieniem a dalej jest super płaski świat szkoda
Raz jeden pomocnik pisał że da się wyjść nie mając odblokowanej wymaganej celi oraz bez tpa które zostało usunięte.
Widzisz kolego Tongue jednak można uciec z więzienia ale płaski świat cię zatrzyma, do się tam budować/niszczyć?
Ja już o tym wiem z 2 miesiące Tongue Każdy już zna wyjście z wiezienia ( prawie ) A zaczęło się od sprzedawania drogi do wyjścia od pewnego gracza ( nie pamiętam nicku ). W sumie to chyba każdy ma już homa na górze lub poza więzieniem, więc nie jest to karane ( chyba )
Camrakor, ja zaraz po otworzeniu Jail o tym wiedziałem Big Grin
Nie da się budować a po zeskoku z klocka idziesz parę metrów i jest You reached edge of this world ja uciekam po celach bo jak wpiszesz /srm tp i twoja cela to tepnie na dach i potem skoczyć za płot i jesteś na zewnątrz
A tak w ogóle to wiecie co to taki blok jak "blokada" to jakby niewidzialne kraty/szyby jest widoczna tylko czarna obramka chyba że masz tę blokadę w ręce wtedy wygląda jak znak zakazu blokada jest np. Przy katakumbach
ok to chyba tyle można zamknąć nic więcej gadać nie trzeba
Zamykam.
Przekierowanie