Witam,
prosilłbym o przywrócenie NOWEJ EKONOMII [Ta która dostaje się fe za niszczenie kamienia], ponieważ ja nie umiem sie klepać i w taki sposób to nie jest przyjemność. Ja wole mieć lagi i grać z klasą a nie bez lagow i bez klasy.
Pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Crafter
Albo lagi albo stara ekonomia. Gracze w lagach grać nie mają zamiaru więc nowa ekonomia pozostać nie może.
tak tak bo ty nie masz kasy to wszystkim usunąć?? ehhh naucz się klepac na trybie pvp i załatwione

i nikt nie ma zamiaru na ciągłych lagach grać

(21-July-2015 16:02:36)Crafter007 napisał(a): [ -> ]TO SKASUJCIE HAJS
Widzę że popadasz z skrajności w skrajność, ze swoimi pomysłami, od razu usuńmy klasy albo cały tryb

stara ekonomia jest lepsza ponieważ ludzie se siedzią w bazie nie klepią się tylko zarabiają na kamień zniszczenia jeśli niszczą kamień zara się robi spam i wyzywają gracza przez lagi Crafter naucz się klepać a później pisz

nich tryb zostanie i klasy bo bez klas co to by była za gra ludzie by mieli hajs i na co by wydawali co? i taka bez klas by była gra taka że bijesz się klepiesz i zaraz bum masz 100 k i co z tym zrobisz na 100 k to ile byś se kupił klasy no taka prawda
Czy wy naprawdę nie rozumiecie że przez tą ekonomię były lagi ale i tak wolicie zarabiać zasrane 70 i mieć lagi przez całą grę
Ojojoj widzę, że się denerwujesz... MI SIE HAJS NIE ZARABIA!!!
NOWA EKONOMIA PRECZ!
NOWA EKONOMIA PRECZ! xd

(21-July-2015 16:06:22)szczurss napisał(a): [ -> ]tak tak bo ty nie masz kasy to wszystkim usunąć?? ehhh naucz się klepac na trybie pvp i załatwione
szczurss dla ciebie lepsza jest nowa ekonomia bo łatwo się klepać cheatami no nie? Pleckami NICE klepiesz. Lepsza jest stara bo teraz każdy się kampi przy kamieniu
(21-July-2015 17:06:31)_Janek2203_ napisał(a): [ -> ] (21-July-2015 16:06:22)szczurss napisał(a): [ -> ]tak tak bo ty nie masz kasy to wszystkim usunąć?? ehhh naucz się klepac na trybie pvp i załatwione
szczurss dla ciebie lepsza jest nowa ekonomia bo łatwo się klepać cheatami no nie? Pleckami NICE klepiesz. Lepsza jest stara bo teraz każdy się kampi przy kamieniu
1 szczurus nie ma cheatow jest dobrym graczem
2 sam gnoju miałeś.bana za cheaty dałeś nawet filmik na którym to pokazałeś