MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] Corty395
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick oskarżonege: Corty935
Nick oskarżyciela: Flash123
Powód skargi: Obraza
Zdjęcie/Film/Opis: http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=IQPW
Boże!!! Sam wiele razy tak pisales!! Smile Dlaczego nie wrzuciles ssow jak ty tak pisales??
On ma aure na maksa!!!
Daj diaxa!To nic nie kosztuje!
Kapitan_lol racja.

Pomogłem?!Daj diaxa przecież to nic nie kosztuje!Big Grin
_kozakPVP_ morda cheaterze nabijasz se posty i piszesz bez sensowne komentarze robisz multi i na dodatek wszystkim robisz minusy jak będzie tak dalej administracja da ci bana na zawsze!
Se grozWink))
(21-July-2015 14:23:42)adam47 napisał(a): [ -> ]_kozakPVP_ morda cheaterze nabijasz se posty i piszesz bez sensowne komentarze robisz multi i na dodatek wszystkim robisz minusy jak będzie tak dalej administracja da ci bana na zawsze!

Koleżko radzę nie zadzierać z moim bratem bo masz doczynienia wtedy ze mną Smile Nie wkurzaj mnie Ci radzę. A jeśli masz problem to dawaj na skype i pokarze ci "cheaty". CZYSTE. Nie masz dowodów to buzia na kłódkę i siedź cicho.

(21-July-2015 13:26:28)kapitan_lol napisał(a): [ -> ]On ma aure na maksa!!!
Daj diaxa!To nic nie kosztuje!

kapitan_lol. Trzeba nauczyć się klepać. Tak to już jest jak się jest free killem. Ogarnij się i zbierz dowody dziecko.
Nie wiem, jaki był cały kontekst rozmowy, a z racji tego że nie jest to jakiś wulgaryzm, więc nic z tym nie zrobię.
Wszystkich którzy się tu udzielali, a nie powinni nagradzam ostrzeżeniem.
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie