MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [POMOCNIK] Podanie DoRKnESS
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
1)Twój nick: DoRKnESS;
2)Twój wiek: 17 lat;
3)Jak długo grasz w Minecrafta?: Od wersji beta 1.8.1;
4)Na jakim trybie grasz najczęściej?: Wojownicy VS Potwory;
5)Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera?: Zgłosiłem kilka błędów trybu gry oraz kilku cziterów;
6)Jak długo grasz ogólnie na serwerach?: Ciężko mi powiedzieć, aczkolwiek to były jeszcze czasy Bety Minecraft;
7)Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera: Dopóki są wakacje, jestem dostępny zawsze, kiedy jestem potrzebny. Po wakacjach będę dostępny od południa do wieczora;
8)Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze?: Aktywność administracji... nie widziałem jeszcze żadnego bana na minefox.pl za czity, chociaż pałęta się takich wielu;
9)Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany?: Z racji tego, że gram w Minecraft od długiego czasu, mam spore doświadczenie, jeśli chodzi o możliwości, związane z czitami, modami i innymi takimi rzeczami (np. umiem rozpoznać typy czitów - Huzuni jest jedynym czitem, który podczas użytku Kill aury ma funkcję obrażeń krytycznych, która delikatnie podrzuca gracza do góry... to jest niemożliwy podrzut bez użycia jakiejkolwiek modyfikacji;
10)Jakie znasz pluginy?: Standard - AuthMe, Essentials, WorldEdit, WorldGuard, Factions, iConomy (czy jakoś tak to się nazywało);
11)Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Na Waszym serwerze mineserwer.pl również pełniłem funkcje pomocnika;
12)Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3: [mikrofon] Teoretycznie tak, Team Speak 3 również posiadam;
13)Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Myślę, że na serwerze mineserwer.pl wyrobiłem u niektórych na tyle solidną reputację, żeby godnie trzymać miano pomocnika minefox.pl;
14)Który raz składasz podanie na tym serwerze: Pierwszy raz.
8)Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze?: Aktywność administracji... nie widziałem jeszcze żadnego bana na minefox.pl za czity, chociaż pałęta się takich wielu; Plugin jest zmieniony i nie widać banów
11)Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Na Waszym serwerze mineserwer.pl również pełniłem funkcje pomocnika; kiedy to było bo ja nie wiem Tongue a gram dosyć długo
13)Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Myślę, że na serwerze mineserwer.pl wyrobiłem u niektórych na tyle solidną reputację, żeby godnie trzymać miano pomocnika minefox.pl; Na serwie MS no świetną reputacje nom doskonałą "kradzież konta" mojemu koledze stracił chyba wtedy 30k albo 3k założyłeś serwer podałeś jego ip publicznie szkoda że nie zrobiłem ss zarejestrował się i zapomniał założyć inne hasło niż na MS potem zmieniłeś mu hasło na swoim serwie i wbiłeś na MS pod jego loginem zabrałeś mu całą kase i wyszedłeś tak dla niepoznaki Wink zostawiłeś mu "0.0 fe" gg miszczu Big Grin a skarga jest jeszcze gdzieś na forum tutaj ale nie pamiętam gdzie Tongue
NA NIE Gracz wielokrotnie banowany przez mnie/innych/banana " Gracz z tego konta kradł " Cheater banowany za killaure i fly"
(21-July-2015 13:54:05)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]8)Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze?: Aktywność administracji... nie widziałem jeszcze żadnego bana na minefox.pl za czity, chociaż pałęta się takich wielu; Plugin jest zmieniony i nie widać banów
11)Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Na Waszym serwerze mineserwer.pl również pełniłem funkcje pomocnika; kiedy to było bo ja nie wiem Tongue a gram dosyć długo
13)Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Myślę, że na serwerze mineserwer.pl wyrobiłem u niektórych na tyle solidną reputację, żeby godnie trzymać miano pomocnika minefox.pl; Na serwie MS no świetną reputacje nom doskonałą "kradzież konta" mojemu koledze stracił chyba wtedy 30k albo 3k założyłeś serwer podałeś jego ip publicznie szkoda że nie zrobiłem ss zarejestrował się i zapomniał założyć inne hasło niż na MS potem zmieniłeś mu hasło na swoim serwie i wbiłeś na MS pod jego loginem zabrałeś mu całą kase i wyszedłeś tak dla niepoznaki Wink zostawiłeś mu "0.0 fe" gg miszczu Big Grin a skarga jest jeszcze gdzieś na forum tutaj ale nie pamiętam gdzie Tongue

Wtedy kontem nie ja manipulowałem, bo od miesiąca mnie nie było i ktoś się najwyraźniej włamał Smile A minefox.pl jest kompletnie inną sprawą, także nie odwołuj się do tego ^^

A co do Ciebie, Ariszku... ty od dawna ciągle coś do mnie masz i zawsze znajdziesz powód, dla którego należy sie mnie pozbyć. a co do banów... tylko Ty mnie banowałeś za "Killaurę i Fly" Tongue
^Kradles ty i dawales pasy cheatowales co skresla ciebie
Zgodze sie z arihem i dominikem tutaj
Na nie
Jestem na NIE

Powody:

- Jak wspomniał arih byłeś wielo krotnie banowany
- Moim zdaniem trochę krótko grasz w Minecrafta
Na NIE
Powody u @up
Je*ane lemingi.
Mogl sobie ukrasc i co? Spojrzcie na podanie.
Zaskoczylo mnie, ze ktos z tego forum o tym ->
Cytat:Huzuni jest jedynym czitem, który podczas użytku Kill aury ma funkcję obrażeń krytycznych, która delikatnie podrzuca gracza do góry... to jest niemożliwy podrzut bez użycia jakiejkolwiek modyfikacji;
<- wie.

Jestem na Tak.
xd czekam na ts aby podesłać linka
Stron: 1 2
Przekierowanie