MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prośba o ub :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _Oliwka12_
Jesteś recydywistą?: Na RC, nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałam wezwana na sprawdzanie przez Wituusieq, gdy kazał mi napisać %appdata% i wejść w .minecraft, a nastepnie w versions ujrzał paczkę o nazwie "cheatbreaker" uznał to za cheaty (Mówiłam, że to paczka AC, jednak kolega mało co mnie słuchał i dał mi bana). Na koniec tego krótkiego sprawdzania kolega, który był z nami podczas rozmowy wysłał mu linka do strony z cheatbreakerem lecz on zapewne tego nawet nie włączył.
Treść Bana: "posiadanie cheatów" XDD
Osoba banująca: Wituusieq
Serwer: RC.

+Proszę również UB na koncie Oliwka12vDD (ban od xX_OVER_Xx)
+Proszę również UB na koncie huzunii1337 (ban od AirForcE)

https://imgur.com/a/9Uk3T (za takie coś dostałam bana..)
Co do konta huzunii1337 - Weszłaś do gry i biłaś ludzi na spawnie. Nawet jeśli udawałaś cheaty - Jaki był tego sens?
Jedna rzecz skoro mialas juz kilka banow no to jestes recydywista
To nie było udawanie cheatów tylko po prostu klikanie.
Jeśli uznałeś to za jakieś prowokacje to mogłeś dać za to bana, wtedy bym już nie pisała prośby o ub, gdyż wiedziałabym, że i tak nie dostanę ub. (:

Dlatego napisałam, że nie jestem recydywistą na royalcrafcie.
Zamykam, rozpatrzymy w gronie administracji.

edit: co do Twojego pytania Oliwia - skoro zgodnie ze Spinningiem ustaliłam, ze wyjaśnimy to w gronie administracji, to znaczy, ze mamy do tego powod, który Ty niekoniecznie musisz znać, bo nie nalezy do Twojego zakresu wiedzy. Działamy w taki sposób, aby to sprawiedliwie wyjasnic, wiec nam w tym nie przeszkadzaj.
Konto _Oliwka12_ odbanowane.
Natomiast jeśli chodzi o te dwa konta to nie są związane z tym Unbanem.
Przekierowanie