Witam chciałem zaproponować propozycje o Leczniczym Amulecie.
To będzie krótka propozycja i chodzi w niej o to by amulet miał też regeneracje przez 3-5 sek na I poziomie na II 6-9 a na III 10-12 lub od woli admina krótszy / dłuższy czas. Daje tą propozycje, ponieważ kupił sobie ten amulet i jestem tak lekko zawiedziony, że leczy na I poziomie tylko 0,5 serca.
Liczę że Admini zrobią coś z Amuletem na +.
Pozdrawiam
Tak ma być, amulet jest tylko, aby co jakiś czas uleczyć sobie te 0,5-1 serca, jeśli Ci nie odpowiada, to ulepsz sobie do drugiego

Jeśli Ci nie odpowiadają obie opcje, to wydrop sobie blogo
Rozumiem ale chociaż patrząc na cenę to mógłby robić trochę więcej. Nawet zamiast tego 0.5 serca chociaż to 1 serce. Ale nie mówię żeby tak było ale jak by tak się stało byłoby fajnie

@Meksykanin
1) Amulet możesz ulepszyć u Akary, jeśli posiadasz odpowiednie przedmioty. Im wyższy lvl amuletu, tym więcej regeneruje hp
2) Raczej administracja nic z tym nie zrobi, poczytaj sobie podobny temat do tego --> http://mineserwer.pl/Temat-Propozycja-Le...czy+amulet
Cytat:Jeśli się nie opłaca - nie kupuj, gwartanuje że to bardzo opłacalne szczególnie po "upgradzie", gdzie nie tylko mocniej leczy ale także częściej można go używać. Nic w tym zakresie zmieniane nie będzie.
Odwołam się do tamtej propozycji. Tam chciał by to odnawiało 3-4 serca i 1 jedzenie to bardzo dużo, a tu chce aby chociaż 1 serce dało na I poziomie choć i tak dobrze taki item jet dodany.
Cytat:Jeśli się nie opłaca - nie kupuj, gwartanuje że to bardzo opłacalne szczególnie po "upgradzie", gdzie nie tylko mocniej leczy ale także częściej można go używać. Nic w tym zakresie zmieniane nie będzie.
I jeśli chodzi o to to amulet się opłaca tylko fajnie by było ten amulet podrasować.
Jak już wcześniej podałem temat i napisałem:
Niezależnie od tego ile zaproponujesz, aby ten amulet leczniczy dawał hp, to i tak nie zostanie to zrealizowane. Fakt, w tamtym temacie gracz chciał, aby odnawiało 3-4hp, natomiast po wypowiedzi końcowej właściciela można jasno stwierdzić, iż nic nie będzie zmieniane w tym amulecie. Cytat, który Tobie podałem wiele wyjaśnia - chcesz mieć lepszy amulet, musisz go sobie ulepszyć i tyle w temacie. Twoje propozycje odnośnie "podrasowania" tego przedmiotu na nic się zdadzą...
Ponownie zachęcam do dokładnego przeczytania całego tematu (którego link podałem w @up2), gdyż tam jest wszystko wyjaśnione, więc nie ma sensu dalej ciągnąć tego tematu ;v
Muszę Cie zmartwić.
3/4 serwerów jest robione pod zarabianie jak największych pieniędzy. Ten już w szczególności, a więc nikt Ci tego nie zaakceptuje ;v
@Up Amulet kupuje się za wirtualną walutę, którą można zdobyć w grze, nie koniecznie za sms.
(04-March-2018 19:35:21)TheIroNGamePlay napisał(a): [ -> ]@Up Amulet kupuje się za wirtualną walutę, którą można zdobyć w grze, nie koniecznie za sms.
Ale jednak nawet ten wysokopoziomowy gracz nie jest w stanie szybko zarobić takich pieniędzy, a co dopiero jakiś początkowy poziom. Więc wszystko sprowadza się do prawdziwych pieniędzy.
@up
Szybko może i nie, ale z czasem na pewno zarobi. A nowy gracz? Jak wbije poziom, to będzie sprzedawał rzeczy i zarabiał tak samo jak wysokopoziomowi, wszystko składa się w jedno. Wydawanie realnych pieniędzy jest tylko ułatwienie sobie gry, nie każdy musi to kupować.