Witam mam pewny problem z minecraftem by zyczu tak wiem nie mam permki -.- chodzi o to ze po załadowaniu gry gra się nie włącza poprostu biały ekran ktory zniknie po 2 sec i tak w kołko ;f
Zart : Oddam exca 5/2 + 500k za premke ;f
Posiadam Wina 7 Więc nie mam pojęcia o co chodzi kasowałem pliki minecrafta w romingu wszystko robiłem co mogło być blędem.
Ale launcher czy sama gra?
Launcher się włącza laduje się gra mody się instalują po zaladowaniu okienko znika i nic się nie pokazuje
To ten sam bląd co mialem tyle ze pojawił się on 2 raz i nie moge go usunąc.
Pobierałem tam 120 mb czyli 1.7.4 minecrafta juz z 20 razy.
Może źle zainstalowane, usuń folder .minecraftzyczu w katalogu %appdata%. i zainstaluj ponownie
Juz ci to napisałem kasowalem to 30 razy jak i minecraft normalnego kasowałem usuwałem kopiowałem wszystko.
java 7 64bit.
Raczej tylko premka mnie uratuje ktorej nie posiadam... No nic może ktoś mi pomoże -.-
A masz aktualne sterowniki karty graficznej lub javy bo to najczęstsze problemy to ze zgodnością. Jeżeli te rzeczy są w porządku to potrzebny by był plik z raportem crashu. Bez problemu można go zobaczyć na premium ale na zyczu to nie wiem jak
Inaczej ci nie pomoge
Mam wszystko jest jak włączam inna wersje na exe minecrafcie to mi sie poprostu crashuje.
Bez pliku nie da rady o którym wspomniałem wcześniej pomóc, musze znać jego treść.
Grze Minecraft nie udało się odnaleśc OpenGL oraz że problem może zostać rozwiązany przy aktualizacji sterowników karty graficznej.