MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Niesłuszny Ban skyblock
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:maciejbud
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Bo lubię ten serwer i spędziłem na nim pełno czasu po czym dostałem niesłusznego bana
Treść Bana:Kopałem sobie na stoniarce jak normalny czlowiek i zbieralem cobble na moj mob grinder. Kopałem kopałem nagle kopiąc napisane miałem pvp is not allowed in this arena i się zdziwiłem, odwracam się bo myślałem że ktoś przyszedł (admin albo ktos miał home) po czym dostaje laga (mam i3, gt740m, i gówno neta LAPTOP) i wywaliło mnie z serwa ( myśle że to przez neta) ale nie pisze że dostałem bana za cheaty i nie wiem o co chodzi. (Mi naprawde zalezy żeby tam grac)
Osoba banująca:Filipw05
Serwer:mineserwer.pl
Przeteleportowałem się do ciebie na vanishu, kopałeś jakby na afk. Napisałem do ciebie wiadomość czy jesteś, po czym vanisha wyłączyłem, byś mógł do mnie napisać. Stałem centralnie za tobą i od razu gdy wylaczylem vanisha poleciała na mnie idealna oraz piękna seria ciosów (Ewidentna kill aura)
Prośba o ub do odrzucenia
Kopanie na afk ciekawe. Moge ci logi wysłać że nic mi nie pisałeś Smile Killaura :O To fajnie się tam bawisz
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie