MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:MrMateuszXD
Jesteś recydywistą?:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Chcem dostać unbana dlatego że nie słusznie zostałem zbanowany.Pomocnik bez powodu zaprosił mnie na skypa (wtedy robiłem teleport przez ostatnie 10 minut zdesperowany przeciwnik najprawdopodobniej mnie zgłosił dlatego ze wczesniej go zabiłem) (NAJPRAWDOPODOBNIEJ) w celu sprawdzenia dał mi 5 minut na sciagniecie skype gdzie nigdy nie uzywałem skype i nie wiedziałem jak go zaprosić (bo nigdy nie uzywałem spype).
Treść Bana: Jestes zbanowany od 03-03-2018 Nadany przez Afrapul Powod Brak współpracy Jestes zbanowany na zasze
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: MINESERWER.Pl Wojownicy dusz 2

Ps:Wydałem na wojownicy dusz 75 zł grałem prawie od początków i nigdy nie byłem podejrzany o cheaty...
Kazdy jakies pieniadze w grze wydal, ale powiem ci jedna rzecz:

Administracje nie interesuje ile wydales na serwer, kazdy jest karany wedlug Regulaminu serwera. Czy to osoba, ktora placila czy nie

A z tym, ze dlugo potrzebowales do zalatwienia skype to rozumiem, tylko musisz tez patrzec ze przez ten czas moglo byc tak, ze oklamywales administracje "czyli osobe ktora ciebie zbanowala" i przez ten czas mogles wyczyscic cheaty z twojego komputera/laptopa. (nie mowie ze to zrobiles, ale tez moze byc tak. Ciezko by bylo cheaty usunac przy wlaczonym mc, ale niektorzy to potrafia)
Dałem ci 5minut na pobranie Skype'a, po upływie tego czasu powiedziałeś abym ci podał moją nazwę Skype. Podałem ci ją, a ty mi napisałeś, że nie ma takiego nicku, pomimo, że wcześniej napisałeś, że nie wiesz jak dodawać. Wtedy poprosiłem cię o twoją nazwę na Skype. Po upływie 3minut czekania, aż podasz swoją nazwę na Skype cię zbanowałem.
Prośbę o UB Odrzucam
Ale nie rozumiem dlaczego mnie sprawdziłes bez patrzeniu na vaniszu jak gram...
Nie ma takiego obowiazku zeby musial cie obserwowac..
Wystarczy ze zauwazyl ze robisz podejrzane rzeczy to zaprosil cie na sprawdzanie, ktorego co smieszniejsze tez nie musial robic tylko od razu cie banowac mogl.
To ze zostales zaproszony na ts w celu sprawdzania jest to wyraz dobrej woli Afrapula.
Tylko że Afrapul nie zauważył ze robie coś podejrzanego tylko jakis gracz mnie zgłosił do niego gdy budowałem sobie teleport...
Bez względu na to jaka była przyczyna to niewykorzystales szansy na sprawdzanie.
Wiec za to mozesz winic tylko siebie ze kombinowales ze skypem.
Nie ma obowiązku konieczności sprawdzania kogoś jak ma się pewność, że ktoś oszukuje lub próbuje się wymigać. Afrapul dobrze tu postąpił. Zamykam temat, resztę możecie wyjaśniać między sobą.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie