MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Multiskarga] Dziwne nicki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick oskarżonego: Nie wiem jakie tu napisać wystarczy spojrzeć na zdjęcia typu 2cdf243 itp.
Nick oskarżyciela: SkyLifeV
Powód skargi: Gracze ci mają dziwne nicki a oprócz tego robią zbiorowy spam, obrazy itp.
Opis sytuacji/Zdjęcia/Film:

Dowód 1
Dowód 2
Wtf pierwszy raz coś takiego widze możliwe ze miałes buga i osoby ktore to pisały pozmieniało się nazwy jak i to co chcieli napisać

Blad karty graficznej bądz jest to zbiorowy troll ktorzy maja na zadaniu obraze graczy kalis się tym pewnie zajmie.

Z pewnościa to boty.
Tak błąd jak nie mam słabej karty graficznej Tongue, uważam że to trolling!
To raczej jest niemożliwe żeby tylu graczy w jednym momencie tak trollowało. Albo miałeś błąd albo to zmontowałeś. Pozdrawiam.

________________________________________________________________________________​_______
Ludzie uczący się ortografii są lepsi od innych pod względem ortografii.
________________________________________________________________________________​_______
Sky i zmontowanie ? to ty chyba nie wiesz jakie sa programy ktore potrafia uruchomic 50 kont na raz i zaspamic 1 tekstem Wink
Zdarzalo mi sie spotkac "roboty" ale na serwerach mc pierwszy raz. Kuomi czy ty wiesz co ty piszesz a wogole umiesz odroznic oryginal od podrobionego ss? Nie podrabiam dowodow wiec mnie prosze o to nie oskarzac.
SkyLiveV to był atak DDOS, czyli weepcraftowe zmienianie nicków i spamowanie. Używałem do ataku na serwer bmcraft wiesz? Big Grin
Zamykam
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie