MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] (Kradziez konta) Dafaqed
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Dzisiaj po resecie serwera prubowałem zalogować sie z powrotem. Ale zobaczylem wiadomość : "Nie mozesz polaczyc sie z lobby ten nick juz gra!"
Jestem oburzony -_-
czy jest mozliwosc aby moje haslo zostalo zmienione? Chcialbym tez wiedziec kto to zrobil. Dziekuje za uwage

ps moze kick mojego konta z serwera pomoze (moze to tylko lag)
Poczekaj może ci sesja jeszcze nie wygasla poczekaj!
(20-July-2015 21:35:31)Koksu449* napisał(a): [ -> ]Poczekaj może ci sesja jeszcze nie wygasla poczekaj!

czekalem 30min.
ponadto niektorzy widzieli moj nick na serwerze. ale to nie ja
A i co teraz?
(20-July-2015 21:43:04)Koksu449* napisał(a): [ -> ]A i co teraz?

no jest to dziwne. moze moje haslo bylo zbyt slabe. ale tylko dwie osoby je znaja oprocz mnie. ale oni nie graja na tym serwerze. jesli chodzi o ponowne zalogowanie sie to nic to nie daje.
wszedlem na serwer z innego nicku i wszystko jest ok. to nie jest wina mojego polaczenia. ale jak sprubowalem komendy /msg Dafaqed nie znaleziono takiego gracza. na zadnym trybie. teraz sadze ze moze po kolejnym resecie serwera bede mogl wejsc. moze faktycznie moja sesja z jakichs powodow nie zostala zakonczona. to dziwne ale bardzo mozliwe. bede czekal na rozwiazanie
Nikt nie wszedł na Twoje konto, niestety jest błąd że sesja Cię tak długo trzyma.
Stoisz cały czas na głównym lobby, z portalem.
(20-July-2015 21:51:57)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Nikt nie wszedł na Twoje konto, niestety jest błąd że sesja Cię tak długo trzyma.
Stoisz cały czas na głównym lobby, z portalem.

aha. dziekuje. odetchnalem z ulga (to dziwne bo nigdzie nie zauwazylem wlasnego nicku) Smile
po kolejnym resecie problem powinien sie rozwiazac (tak mysle)
PS przepraszam za brak polskich znakow i interpunkcji ale spiesze sie.
Piotrovsky to wywal go z lobby
jak cały czas próbowałeś wchodzić i nie odczekałeś paru minut to sesja się odnawiała, dlatego nie mogłeś wejść.
Problem rozwiazany. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Przekierowanie