MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Asuuuna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego: Asuuuna
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać UNBANA ponieważ dostałam go niesłusznie. Jakiś typek wszedł do nas na teamspeaka i zaczął z nami gadać. Trwało to dość długo , graliśmy trochę na survivalu, nawet chcieliśmy go dodać do gildii. Powiedział że znalazł coś ciekawego i żebym do niego przyszła, więc przyszłam i chodziliśmy po jakichś jaskiniach i nagle dostałam bana. Za co? Podobno za współprace z cheaterem, jak ja nawet nie wiedziałam że on ma cheaty. Od początku gry ani razu niczego nie użyłam, nawet nie wiem jak to zainstalować. Proszę o odbanowanie mnie bo nic złego nie zrobiłam, gdybym wiedziała że ma cheaty to bym się z nim nie zadawała. Dziękuję.
Treść Bana: Współpraca z cheaterem
Osoba banująca: Power098
Serwer: Survival
Już Ci wyjaśniam, chodziłaś za tą osobą przez dość długi czas więc ciężko było nie zauważyć że ta osoba ma cheaty, chodziliście razem on kopał na speedmine więc nawet zwykły gracz może się domyślić że ta osoba posiada cheaty.

Chcesz wyjaśnić sprawę do końca i rozwiać wszelkie wątpliwości co do bana? Zapraszam na TeamSpeak3 serwer: minefox.pl Kanał: Centrum Pomocy Minecraft(minefox)
Ja nawet nie wiem co to jest, ja nic nie zrobiłam Sad
Skoro twierdzisz, że nic nie zrobiłaś to na ts możesz to wyjaśnić.

Nie wiesz co to jest TeamSpeak? Masz tu link do poradnika: http://mineserwer.pl/Temat-Poradnik-TEAM-SPEAK
Nie wiem co to jest speedmine, a co mam jeszcze wyjaśniać wszystko jest napisane...
No tak, wszystko jest wyjaśnione przez Powera. Ale on dał Ci jeszcze szansę na skontaktowanie się z nim na Tsie i obgadaniu całej sytuacji. Więc po prostu tam pójdź i z nim porozmawiaj, pisanie tutaj nic Ci już nie da.
Użytkowniczka nie ma prawa jak i obowiązku wiedzieć co to speedmine. Jeśli dobrze zrozumiałam - szła sobie za "cheaterem" i go nie zgłosiła więc dostała bana za takowe "wsparcie". Po pierwsze "współpraca" byłaby wtedy jakby dawała itemy cheaterowi (z tego co pisała to takiego czynu nie dokonała), a ten zaś by zabijał albo wykorzystał do własnych potrzeb, a po drugie skąd ona mogła wiedzieć czy on ma cheaty? Skoro z nim rozmawiała przez ts, a ten jej nie mówił, że ma cheaty to czemu miałaby go podejrzewać? Po trzecie zwykły/przeciętny gracz może mieć problemy z odroznianiem zwykłego kopania na haste, a speedmine/nukerem. Ps. ona napisała prośbę o ub NA FORUM, więc myślę, że powinno obejść się bez TS3.
Oliwka12 to ze graczka otrzymała możliwość rozmowy na tsie i obgadania problemu jest niczym innym jak dodatkową szansą na rozwiązanie kwestii bana, jest to forma uprzejmosci ze strony administracji.
Wcale nie musi z niej korzystać.
@up
Jednak pewny policjant napisał "pisanie tutaj nic Ci już nie da" co dla mnie oznacza, że jedyną opcją na dostanie ub jest rozmowa na TS3. Tak jak pisałam - użytkowniczka napisała prośbę o ub na forum, nie na ts3, jednak doceniam waszą "uprzejmnosc".
Nie będę się płaszczyć przed administracją na tsie, widać jacy super są że dają bezpodstawne bany i to jeszcze na koncie premium. Dzieki Wam jesteście super
Stron: 1 2
Przekierowanie