MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kit czołg
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobry,
Jako, iż moje prośby nie przyniosły zainteresowania z drugiej strony, postanowiłem napisać wątek o usunięciu kitu czołg z PvP Kits, liczę, że w końcu mnie wysłuchacie i usuniecie czołgi.

Może zacznijmy dlaczego chcę aby klasa została usunięta:

-Jest to po prostu zbyt mocna klasa, inne klasy są słabsze i wypadają blado w porównaniu do niej,
-Klasa niby kosztuje 1500$ a i tak wiele osób ją ma, przez co wszystkie fk nią grające mają ze sobą sojusz i robią takie np. 5vs1 ;< (Nie zapominajmy o vipach, każdy czołg chce mieć z nimi soja - Duet prawie nieśmiertelny ;c),
-No ok, mają ten najmocniejszy set, ale zawsze uciekają przez pół mapy, bo jak to mówią "Cheater" (Osoba posiadająca umiejętności) ich bije,
-Może to wideo, które kiedyś nagrałem, ile mi zajmuje bicie takich czołgów: https://www.youtube.com/watch?v=AXdtvpqR...e=youtu.be

Dlaczego nie chce aby zostały usunięte:

-Jedyne co mi przychodzi na myśl, to to, że nie każdy jest dobry w pvp, a gdy jest jakiś vip ciągle zostaje przez niego zabijany i może się po prostu wkurzyć Tongue Bierze taki kit czołg i troche dłużej z nim wytrzyma, chociaż to nie jest jakiś specjalny aspekt, dlaczego miały by te czołgi zostać..
To chyba tyle, tak jak już pisałem mam nadzieje, że postąpicie jak MineFox i czołgi znikną raz na dobre Heart
Zgodze się z tobą kit czołg jest momentami upierdliwy, lecz może zamiast go usuwać zmienić jego zbroję na żelazny hełm i żelazne spodnie oraz diaxowe buty i napiersnik
Dodatkowo można też mu dodać diaxowy miecz, lecz żeby nie było zbyt łatwo nadać mu efekt weakness. Damagem byłby zbliżony do żelaznego mieczu, lecz bardziej wytrzymały
Z tego co wiem, to od tak nie da się tego zrobić, trzeba pisać do developerów trybu, aby to zmienili, no ale, może to posłużyć za jakąś alternatywną drogę ;p
PS: Upierdliwy to zdecydowanie za mało powiedziane ;p
@refresh
A ja napisze moje standardowe zdanie na ten temat.
Reszta kitów powinna byc odrobine ulepszona a czolg bez zmian.
Powod jest prosty-drobne zmniejszenie roznicy miedzy vipem a innymi graczami, gdyz w mojej opinii jest nieco za duza.
W sytuacji zmiany reszty klas trzeba się zwrócić do developerów trybu, jestem tego pewnien na 99% po wypowiedzi Banana w moim wątku o globalnycn zmianach. Pomogła by jedynie zmiana czasowa możliwości użycia /kit vip na 1-2 dni, liczba vipów zmalała by drastycznie, zresztą, pisałeś w jednym wątku, że takiego vipka można zabić w kilka osób, bądź samemu posiadając trochę skilla ;p
Czołgi są fajne do bicia, bo są powolne ;p
Można sobie na nich poćwiczyć
Są fajne? Są denerwujące jak i za dobre! Ich się klepie 3x dłużej niż normalnego gracza, który ma np. magika.
Lekkie zmniejszenie pancerza bądź słabsza broń mogłyby zbalansować te klasę. Natomiast co myślę o samej klasie - Bijesz go, aż mu się pusty pasek zrobi. Dobra zbroja i zupki sprawiają, że bije sie go spośród wszystkich dostępnych klas najdłużej. Takie jest założenie czołga. Denerwuje, fakt. Według mnie powinno się ograniczyć mobilność bądź siłę rażenia klasy. Najbardziej zmierzam ku ograniczeniu mobilności, żeby utrudnić ucieczkę i odnowienie paska.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie