MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Hello :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
WITAM!

Ponieważ jestem tutaj trochee, to postanowiłam coś o sobie wam napisać, bo za dużo to pewnie o mnie nie wiecie Tongue
Nie chcę jakby tam się rozpisywać, więc nie liczcie tutaj na duży rozpis Big Grin
Let's start!

Tak więc, nazywam się Paulina, mieszkam niedaleko Gdynii, oraz mam 14 lat. Lubię spędzać czas aktywnie na podwórku i generalnie to biegam sobie często po parku, albo gram w koszykówkę. Dogłębne moje zainteresowania, takie jakby "szkolne" skupiają się na chemii, z tego przedmiotu mam najlepsze oceny, oraz najbardziej mnie interesuje Big Grin
Odchodząc od tematu zainteresowań, to chciałam napisać, że
WEDŁUG MNIE jestem osobą zabawną, pełną humoru, oraz pracującą w grupie i często mi wychodzi jeśli pracuję w ekipie. I teraz coś co pewnie wiele z was zainteresuje, uwielbiam się bić w minecraft, posiadam konto premium, więc chętnie się z kimś "poklepie" na jakimś serwerze, ale to musimy się "bardziej" skontaktować, niektóre osoby piszą mi, że potrafię coś w pvp. Miło mi, jak ktoś mi tak pisze, ponad to, jestem w stanie pomóc komuś, nabrać umiejętności w biciu się w tej gierce Tongue

DZIĘKUJE ZA PRZECZYTANIE NOO III DOBRANOC Tongue
No witam:>
Mógłbym wiedzieć jaki masz Nick oraz na jakim serwerze ( trybie też) grasz?
Witaj na forum! Smile (Z jakiego anime jest ta postać na Twoim awatarze? Ostatnio ją widziałem gdzieś, ale nie mogę doszukać się jego nazwy ;p)
[Obrazek: hello.gif?w=280&h=210&fit=crop]
No dobra w pefałpe jesteś xD i witaj na forum ;D
@20staTOPAxd:
Nick: DaarkPaula
Serwer: Mineserwer.pl
Tryb:survival, pvpkits, no i oczywiscie bed wars :3
Hejcia! !
Witaj na forum! Big Grin
Ju być gut on PiViPi and i lubieć gadać z tobą xDD
No siemka
Ja król PIVIPI
@up: Król jest jeden, a że zabrałeś mu końcówkę nicku - nie czyni z cb Boga pvp :>

@temat: chętnie sprawdzę twoje umiejętności (bo klepa z remikiem jest nudna Big Grin xD)

Jutro może do cb napiszę, chętnie z tobą zagram Smile
No hej laska ;3
Stron: 1 2
Przekierowanie