MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka,
Mam kilka propozycji dotyczących serwerów creative,pewnie pomysły się nie przyjmą,ale zawsze można spróbować Big Grin
*Dodanie rang np. Władca za 50k,legenda za 100k za pieniądze zdobyte w grze przepisując kody,wygranie eventu,
*Dodanie że co 5-10 minut na czacie pisało by np. "kjdjf przepisz kod a dostaniesz nagrodę" nagroda to by była 500-1000 zł a te pieniądze były by do kupowania rang,zakładania rodzin/klanów/gangów
*Możliwość zakładania rodzin/gangów/klanów kosz był by płatny 10k-15k np. komendą ./rodzina załóż (nazwa),./gang załóż (nazwa)
*Dodanie eventu OX'a komedą ./ox dolacz dołaczało by się do OX'a (oczywiśćie OX'a sam mogę zbudować).W każdy Weekend na jednym z serwerów creative odbywał by się OX (oczywiśćie nie nalegam,sam bym mógł prowadzić/zadawać pytania).Nagroda była by 5k-10k.
Oczywiście ja mogę się tym wszystkim zająć
To wszystkie moje propozycje do serwerów Creative,myśle że wam się spodoba Rolleyes
Ja jestem na nie, ponieważ creative jest przeznaczoktórzy graczy którzy mają gm i sobie na działka budują i budują.

Ox są co sobote na skyblock

Gangi niepasują pasowały by na gta, a rodziny są jak wchodzę to gracze dla zabawy zakładają rodziny

Rangi na nie, bo na creative nie pasuje, ponieważ rangi są na trybie pvp kits

Pozdrawiam
Zostaw ziom tego creativa co kolejny pomysl to bardziej absurdalny XD
Creative służy do budowania, chwalenia się budowlami i ewentualnego RolePlay. Dodanie coinsów, dodatkowych rang czy wymogów by zakładać grupy jest bez sensu. Zaburzy to prostote czyli jedyną rzecz która ciągnie do creative.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie