MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Pomoc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b] Masamun66
[b]Jesteś recydywistą?:nie dostaje tylko bany czasowe za złe słownictwo którego używa mój barat jak dam mu zagrać ale mniejsza o to
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: bo ban był dany nie słusznie nie zostałem poproszony o skype anie nie było napisane że jestem sprawdzany jak by o to zapytał teraz grał bym dalej na wd bo jak mówiłem jestem graczem preferującym grę bez żadnych wspomagaczy
[b]Treść Bana: cheaty
[b]Osoba banująca: minekosik
[b]Serwer: mineserwer.pl
Pouczę Cię co do 1 pytania - "Jesteś recydywistą?". Podałeś błędną odpowiedź ponieważ dostawałeś bany, co że czasowe za słownictwo ale dostałeś, więc zmień odpowiedź na tak :3
Administracja nie ma obowiązku sprawdzania gracza, jeżeli ewidentnie widzi cheaty.
Nie sprawdzałem Cię bo jak widzę że ktoś na WD2 zasuwa po wodzie jak po autostradzie to nie mam obowiązku wywołania Cię na sprawdzanie. Tak więc nie wiem po co ten wątek skoro to jest prosta sprawa. Tak poza tym to miałeś kilka banów za wulgaryzmy czyli recydywistą jesteś.
Skarga o UB odrzucona

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie