MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dr_Shyshkovic wita was!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałem się przywitać. Kilka postów już na forum rzuciłem, jednak fajnie by było powiedzieć słów parę o sobie.

Także ten... W Minecrafta gram od staruśkiej Alphy. To, co trzyma mnie w tej grze to interakcja z innymi oraz redstone. Lubię kombinować, rzadko gram na creativie. Wolę zdobyć surowce samemu. Creative służy tylko jako pole testowe ewentualnie.

A poza światem MC moim głównym zainteresowaniem jest rysunek, głównie tradycyjny choć niedawno zakupiłem tablet graficzny i powoli przestawiam się na grafikę cyfrową. Łatwo nie jest. Wink | gier moim ulubionym gatunkiem zawsze będą RPG, na drugim miejscu postawiłbym bijatyki.

Z muzyki to, co mi w ucho wpadnie. Z filmu komedie przeważnie (Czarek Pazura, Jackie Chan, Eddie Murphy i może ktoś tam by się jeszcze nawinął). Książki Sapkowskiego i z uniwersum Diablo.

Tyle na początek chyba wystarczy. Jak ktoś ma jakieś pytania - śmiało.
Witaj na Forum ! Smile
[Obrazek: hello.gif?w=280&h=210&fit=crop]
Witaj na forum, na jakim serwerze grasz?
Hejcia !
Hej jeszcze raz. Gram na MineSerwer.pl na trybie Skyblock+ 2.0. Smile Dziękuję za miłe przyjęcie mnie do grona forumowiczów. Big Grin
Witam witam
Cześć.
Witam witam

Bądź jak najdłużej ziom Smile
Hejcia zią Cool
Siemanko
Przekierowanie