Czesc to gracz waszego serwera Jaxnxd!
Moj pomysl na nowy Event to wojny magazynowe bedzie kilkas pokoji a w nich itemki na dany Poziom bedzie np poziom z itemami z expowiska od 0 lvl 5 lvl 10 lvl 15lvl i tak dalej!Zabawa bedzie polegala na tym ze ktory gracz da najwiecej $$$ ten wygyrwa ten pokoj wtedy banan bierze z tego pokoju wszystkie itemki z danego expowiska i daje je graczowi oczywiscie za dana kwote ktora postawil!A $$$ ktore banan na tym evencie zarobi moze dac na skrzynki i je dac graczom na jakims innym evencie np PVP albo OX
Pozdrawiam!
Milego dnia/nocy!
Ten początek to ciekawy pomysł, pokój z skrzynkami i licytacja.
pomysł taki średni ale mam małe przeczucia że banan to wprowadzi
Event wymaga poswiecenie duzej ilosci czasu przez kogos kto by go organizowal jak i odpowiedniego zabezpieczenia bledow ktore by z niego wynikaly tak wiec raczej nie przejdzie a poza tym pisanie na chacie cen jakie gracz bylby w stanie dac za dany magazyn to sredni pomysl.
Neutral
(26-February-2018 18:59:11)filiper181 napisał(a): [ -> ]Event wymaga poswiecenie duzej ilosci czasu przez kogos kto by go organizowal jak i odpowiedniego zabezpieczenia bledow ktore by z niego wynikaly tak wiec raczej nie przejdzie a poza tym pisanie na chacie cen jakie gracz bylby w stanie dac za dany magazyn to sredni pomysl.
Neutral
Chodzi mi oto bo banan mowil zeby pisac eventy jakie by mogl wprowadzic wiec napisalem!
@up A ja wyrazilem swoja opinie do twojej propozycji. Tylko powiedzialem ci ze taki event jest oceniany przeze mnie neutralnie.
Zrobię to w punktach
1. Masz mapę pluginy/skrypty na to ?
2. Jeśli chcesz event sponsoruj nagrody
3.Event za mało wyważony przyjdzie np. xFeralowy co ma 70 któryś może i wyjmie se itemy na swój poziom ?
4. Nie ma pluginu na autodobieranie graczy: O czym mówie ? O tym że ktoś może jest lekkim p2w i kupił sobie ten 1 mln $ i on popsuje taki event przebijając gracza z expa 0 który dam 30 $ a on da 500 $ ....
5. Event musi być odpowiednio zabezpieczony przed błędami tak jak napisał @up 3
Recenzja: Do mnie jest to event negatywny ponieważ nie ma na niego nic przedstawione i nic nie jest napisane, oraz jeśli chcesz z niego nagrody to prosze je uprzednio przygotować
z Pozdrowieniami Crasz
Mało przemyślany ten pomysł i więcej z tym roboty niż pożytku, szczególnie że każdy event z osobna trzeba byłoby przygotowywać. Crasztargis kilkoma punktami bardzo dobrze to zargumentował.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!