MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sugestia dotycząca dodania pluginu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Nie jestem pewien, czy zamieszczam post w odpowiednim dziale. Przepraszam, jeśli tak nie jest, jednak Skyblock przychodzi mi pierwszy do głowy, bo tylko na nim gram.

Sprawa się ma tak, iż jest w świecie Skyblocku wiele miejsc, gdzie fajnie byłoby móc sobie usiąść. Jednak serwer (MineSerwer.pl) nie przewiduje takiej opcji. Przykładem przyjemnego miejsca do posiadówek niech będzie chociażby to miejsce ze spawna.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=8N1N

Moje pytanie brzmi następująco - czy byłaby możliwość dodania chociaż na Skyblocku pluginu umożliwiającego siadanie? Wiem, że istnieje taki, który pozwala siadać na schodkach jak na krzesłach. Nie jestem pewien czy nie jest to jedna z opcji Simple Sit.

Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość w odpowiedziach. Czasami fajnie byłoby przysiąść gdzieś, w ładnym miejscu, ze znajomymi i popisać w przerwie od kopania, budowania i zarabiania/wydawania pieniędzy. Big Grin
Takie troche bez sensu, zawsze można zrobić takie coś na podstawie mechanizmów. Jest to tylko moje zdanie więc nie musicie się ze mną zgadzać.
Dla mnie pomysł supcio ale jak wiadomo każda dodatkowa zmiana może wygenerować lagi, lecz nie jestem pewien, tak to fajnie było by zobaczyć siedzenie na ławkach ;3
W Ogóle nie wnoszące nic do serwera. Nie potrzebne.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie