25-February-2018, 19:07:36
25-February-2018, 19:37:16
Sebastian,
Ale jakiego buga, co się działo, stało, co robiłeś, co klikałeś bo tak po prostu spawnery nie znikają.
Ponadto jest coś nie tak w Twoich informacjach gdyż tutaj napisałeś, że masz 6 a na PW napisałeś mi, że masz 5. O ile wiem 5<>6
Zatem coś jest nie tak w zeznaniach.
Ale jakiego buga, co się działo, stało, co robiłeś, co klikałeś bo tak po prostu spawnery nie znikają.
Ponadto jest coś nie tak w Twoich informacjach gdyż tutaj napisałeś, że masz 6 a na PW napisałeś mi, że masz 5. O ile wiem 5<>6

25-February-2018, 19:43:19
siódmy spawner bez proszku miałem 6 golemiarek wczoraj a dziś patrze mam 5 aktywny golemiarek
Jak bartek2014 pisał naprawiał kiedyś buty i po jakimś czasie mu znikły
Graczowi xmrakk miał spawner i mu też znikł.
Jak bartek2014 pisał naprawiał kiedyś buty i po jakimś czasie mu znikły
Graczowi xmrakk miał spawner i mu też znikł.
27-February-2018, 15:45:52
Sebastian,
Opisz problem tak, abyśmy my mogli również tą sytuację odtworzyć i uzyskać ten sam efekt domniemanego znikania.
Natomiast stwierdzenia, że coś komuś, gdzieś, kiedyś.... zniknęło nic nie wniesie do tematu.
Zanim odpiszesz przygotuj się rzeczowo do odpowiedzi
Opisz problem tak, abyśmy my mogli również tą sytuację odtworzyć i uzyskać ten sam efekt domniemanego znikania.
Natomiast stwierdzenia, że coś komuś, gdzieś, kiedyś.... zniknęło nic nie wniesie do tematu.
Zanim odpiszesz przygotuj się rzeczowo do odpowiedzi

27-February-2018, 15:57:21
Jak ciebie nie było na serwerze na czacie napisał ktoś "haha zniszczyłem sebastian12PL spawner" nie pamiętam nicku wiec to nie bug