MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [PROPOZYCJA] nowy event
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć.
Po obejrzeniu turnieju pvp u banana, zrobiło mi się smutno niskopoziomowców. Wpadłem na pomysł, który dałbym szanse każdemu graczowi. Chodzi mi o coś co działało by jak capture the flag. Dwie drużyny i flagi, cel to przyniesienie wrogiej flagi do sojuszniczej. Oczywiście teamy są losowane, a kapitanen teamów będzie osoba z najwyższym levelem. To właśnie kapitan zwycięskiego teamu będzie mógł odpalić jednorazowy zwój 30% expa na 15min dla całego serwera.

Dajcie znać czy ten pomysł się wam podoba, co wolelibyście zmienić i czy jest szansa na zrealizowanie go. Pozdrawiam marcel4321.
No nie wiem, czy byłby to dobry pomysł. Niskopoziomowi gracze nie mieli by szans w pojedynku z wysokopoziomowymi i byliby oni bezużyteczni. Dlatego tylko ci lepsi by walczyli, a jeśli wylosuje się team samych niskopoziomowców, to przeciwny team ma wygraną w kieszeni.
@topic Pomysł dosyć badziewny bo tak jak @up pisał Niskopoziomowi byliby tylko mięsem armatnim które pada na 1 strzała z broni 50-lvlowca
Przekierowanie