MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odbanowanie [UNBAN] Dr_Shyshkovic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Dr_Shyshkovic
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Otrzymałem go za trywialną rzecz i żałuję swojego postępowania.
Treść Bana: Wulgaryzmy
Osoba banująca: xKornelka
Serwer: MineSerwer.pl - Skyblock+ 2.0
Dodatkowe info: Bana otrzymałem kilka minut po wysłaniu wiadomości na /is teamchat rozmawiając z przyjacielem, z którym wychowałem się od małego. Treści wiadomości nie będę przytaczał ze względu na oczywiste wylgaryzmy, jednak pytałem w niej skąd wziął tak dużą ilość skóry.

Przepraszam za to zachowanie. Nie byłem świadomy, że teamchat również jest moderowany, tym bardziej, że jest to chat dostępny jedynie dla członków wyspy, czyli z założenia osób zaufanych. Wnoszę więc o wybaczenie i zniesienie bana.

Z poważaniem,
Dr_Shyshkovic
Trzeba zawsze myśleć wcześniej. Ban czasowy, schodzi za 2,5h, prześpisz się i jutro już będziesz mógł grać.
(23-February-2018 23:30:30)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Trzeba zawsze myśleć wcześniej. Ban czasowy, schodzi za 2,5h, prześpisz się i jutro już będziesz mógł grać.

No na szczęście czasowy, jednak u mnie z wolnym czasem na granie to różnie (dorosłe życie nie rozpieszcza, jak wiemy) i dlatego od razu się odniosłem, żeby móc jeszcze te kilka chwil dzisiaj zagrać i pociągnąć dalej budowę sklepu. Będę na przyszłość pamiętał, żeby pilnować się ze słownictwem.

Pozdrawiam.
Odbanowanie przyjęte, ban był nadany niepoprawnie.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie