MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd Serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemanko Banan! Pisałeś pod wczorajszym postem, abym szerzej objaśnił restart serwera przez Misję Nuklearną. Przebieg tego restartu wygląda tak.
Tepamy się w 4 na tą misję, następnie idziemy rozbrajamy wszystkie bomby.
Po zabezpieczeniu wszystkich bomb, wszyscy udaliśmy się do detonatora i przeciągnęliśmy wajchę. Po sekundzie, wywala Brutala, i na lobby pisze, że tryb włączy się za 1 minutę. Zdaża się to wiele razy, a co najgorsze, cofa niektóre, wczesniej zakupione itemy.

Pozdrawiam!! Wasz Anioł Stróż
TheFallenSamurai
Nwm czy dobrze to powiem, bo niezabardzo znam się na tym ale może chodzi o to że w jednej chwili zaczyna się ten "spam" particlesów.
Podczas wybuchu wytwarza się potężna ilość cząsteczek - może chodzi o to.
Dodajmy do tego jeszcze wystrzały z broni które też to powodują - hydra, wyrzutnia rakiet czy granaty.

Jak mówiłem, niewiem czy zależy to od tego. Wątpię, ale każdy post w tym wątku może w jakimś stopniu pomóc zneutralizować ten problem.
Jeśli się mylę, banan napewno mnie poprawi. Jeśli tak będzie - przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Ująłeś wszystko w jednym. Dokładnie o to mi chodziło! Myślę, że banan weźmie to pod uwagę. Miłej Nocy, Pozdrawiam Big Grin
nie napisałeś tu niczego... questa ludzie robią regularnie i nic nikomu nie wywala... nie wiem po co ten wątek skoro nie ma tu żadnych konkretów. Jeśli faktycznie widzisz/znasz problem wywal tryb i nagraj to.
Nie da się tego inaczej opisać, jeśli dalej chcesz więcej konkretów, będę nagrywał każdą misję nuklearną w momencie pociągnięcia za wajchę. Jak wywali serwer, wstawię dowód i wtedy zdecydujesz co dalej ;d
Przekierowanie